Selasa, 5 Jun 2012

ALHAMDULILAH BE KE-8 2012

mgu lepas weols g sebey dslr...ha bergaduh lah kami laki bini kahkahkahh biasalah nama pun laki bini kalo x sependapat mmg huru hara..last2 kami postponed dulu nak beli dslr tu sbb kehendak melampaui kebajetan..muahahaha..aku kalo beli Nikon D90, Canon 1100 atau 60D tu pun dah cukup..tp en. suamiku kehendak dia begitu teruja..so kata putus jgn beli terburu2 hahahaha...relax bebeh..

dslr x dapat..aku plak yg demam..hehehehe
ni bkn pe...penangan diet x betul..muahahahaha last2 mknlah nasi skit..barulah rs kebal balik :)


BE terbaru mggu ni dari Friso...hope ke4 BE ni melekat smpi hujung tahun..ngeh3x
BE Trudy masih bertahan dan merupakan BE paling gemok...alhamdulilah makcik sukooooo lalalalalala


Terima kasih byk2 pada nuffnang dan Friso
Harap2 ada lagi BE yg sudi melekat di blog yg comot ni :)

Terima kasih juga pd yg sudi singgah blog aku ni..uols mmg ohsem :)



4 ulasan:

  1. fuh. bestnya . untung hang noh

    BalasPadam
  2. sy pn dh 2,3 dh dpt. alhamdulillah rezeki huhu

    BalasPadam
  3. weeee....BE ke 8 tu kak el..
    ken open table ni kak.. hihi

    BalasPadam
  4. tahniah El..mama tumpang bangga..

    BalasPadam