Selasa, 8 Mei 2012

LAGI KES JIMMY SHANLEY


 
Membaca beberapa keterangan Jimmy Shanley semasa perbicaraan Mahkamah Rendah Syariah semalam di akhbar Sinar Harian mengenai kemelut rumahtangganya bersama Nursuhaila Eliani Suhaimy benar-benar mengejutkan kami.

Sehingga kini, beberapa punca utama telah didedahkan sendiri oleh Jimmy Shanley mengenai sikap isterinya, Nursuhaila. Antaranya ialah Nursuhaila mungkir janji sebelum bernikah iaitu berjudi semula; menghilangkan diri selama 16 hari dan bercuti di China tanpa izinnya.

Perkara yang paling mengejutkan ialah pada 24 Januari 2011, Nursuhaila telah menghantar mesej (SMS) kepada Jimmy Shanley dan mengugut untuk menggugurkan kandungannya walaupun ia adalah zuriat Jimmy Shanley selepas mengaku bahawa anak yang dikandungnya adalah anak luar nikah.

Antara kandungan mesej yang telah dihantar oleh Nursuhaila kepada Jimmy ialah, “Kalau I mengandung pun confirm anak you ke? Ni Mr Jimmy, I dah buanglah anak you tu kalau I mengandung.”

Jimmy kemudiannya membalas mesej tersebut dan bertanya anak siapakah yang Nursuhaila kandungkan, namun dijawab, “Anak haram. Mampus pi lah anak siapapun. Ada aku kisah.”

Menurut laporan Sinar Harian lagi, Jimmy Shanley mengaku pernah menghantar SMS dan merayu kepada isterinya, Nursuhaila agar berubah dan meminta ampun pada ibu-bapanya.

aku sj nak wat n3 kt blog aku ni..sbb rs penat tgk kisah derang dua ni...dlm Islam pun dilarang menceritakan hal2 rumahtangga..dan mengaibkan org...ermmm
deme ni x tahu eh...tp yg paling kesian..baby derang tu lah
caner lah beso esok..sudah2lah korg2...pasni xyahlah nak bangkit2 lagi isu rumahtangga ni..yg media ni pun xyahlah sebok2 nak canang sn sini...


gulp!!!!abis aku wat n3 ni pehal...lalalalalalala


(tarik trafik bro...pe lagi) kahhhhhhh berdekah3


papepun harap kes derang ni dpt diselesaikan ngan cara yg baik
xsalah...salah sorg beralah...lagi baik

cool bro :)

sumber

Tiada ulasan:

Catat Ulasan