Isnin, 28 Mei 2012

KAMI DI PETROSAINS

 Petrosains kt KLCC eh???baru ku tahu kahhhhhhhh
b4 tu terpinga2 aku..napelah en. od bw kami g KLCC..kata nak g Petrosains..takan en. od nak g sopin kot..poket tgh kering ni...diam seribu bahasa..ikot je vonto en. od
sampai level 5 barulah tahu...Petrosains kt KLCC rupanya..hahahahaha

Sampai gak kami di Petrosains yg dulu nak pi xdpt2..ni sj nk bw anak2 pi teroka sains kt dlm tu..teroka la sgt kan hahahaha motif nak tgk dinosor muahahahaha

Masok2 je kan aku pun pelik..kena naik kete tolak berpusing aku igt cam nak nek roler koster tu..ampehhhh slow cam siput..rupanye dia sj nk briefing apa itu Petrosains blablablabla...sudahhhhhnye abg danish takot nak  msok sbb gelap yg amat..aku kata kita nak tgk dinosorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRR grrrrr...jerit2 dia xmo masok..last2 mama giveup..kata xde dinosor lahhh...nyamfahhhh


see abg danish ngan arwen takot smpi nyorok belakang abah..taim ni mmg gelap..smpi kt tgh2 tu..baru cerah ada slide besar2 psl Petrosains...see Alana budak tecit tu kool je kan..muka heran toksah katalah hahaha


Alana tgh teroka sains hehehehe smpi xbunyi apa2 pun...xcited sgt la tu
 

msok dlm2 dah cerah..so budak berdua tu dah ok..jumpa mende korek2 ni..sgt suka abg danish tmpt korek pasir ni..hahaha


yg ditungu sudah sampai...masok2 je dah dgr sore dinosor..mula2 xmo masok..cam biasa tmpt gelap..gigih tarik depa dua ni masok...ha ketemu jugak trex ngan abg danish..smpi arwen tutup tinge sbb takut bunyi dinosor n mcm2 bunyi dlm tu hahahahaha..abg danish kata..dinosor tu babai kt abg lah mama...yelah tu..bukan lambai la...tgn dia tu mmg gerak2 mcm tu hek elehhhh


saya prof arwen...slmt datang ke Petrosains..hahahaha


ni tempat gempa bumi..leh rasa gempa bumi tu..gempa la sgt 
 

abg danish n the geng tgh test drive kete F1 :)


xceli byk yg xdpt nak teroka..sbb kami smpi kul 3ptg..tutup kul 4.30ptg...mn lah sempat nak teroka lama2 dlm tu...jdlah kasi budak2 tu enjoy kan..tu yg most important



 

7 ulasan:

  1. kalau bawak budak2 mmg suker sgt ni....tapi for adult pun bagus pengetahuan am hehe

    BalasPadam
  2. wee....masuk tak heli yg ade ribut tu kak..hihi
    masuk situ rase cam budak2 sket.. :p

    BalasPadam
  3. kak klcc...mai la cni da dkt dgn ofis nyue..heheheh

    wahh best nyerr

    BalasPadam
  4. siannya abg danish ngan arwen...takut gelap eh...

    BalasPadam
  5. bile ko dtg kl beb ? x roger2 pun.. kalau ko roger sure dpt 'gift' dr aku ..

    BalasPadam
  6. hai sakan hang noh. meroyan sampai KL. hahaha.. ayat "gempa la sangat" tu wat aku nak tergelak. kah..kah..kah...

    BalasPadam
  7. ehem dtg KL tak singgah Klang ke?..hu2x..45 minit je dah sampai..

    BalasPadam