Isnin, 21 Mei 2012

GAMBAR LISA SURIHANI DAN YUSRI BERCUTI DI SINGAPORE

Mungkin belum habis lagi bulan madu pasangan selebriti ini, kali ini Lisa telah berkongsi pula gambar-gambar percutiannya bersama Yusry dan keluarga di Singapura.







Percutian ini dikatakan hanya percutian pendek untuk kedua-dua belah keluarga. Ibu Lisa Surihani turut dilihat bercuti bersama mereka.

sumber



nota bijik: derang ni ngan Scha n Awal mmg pasangan yg comel2..kool n suwitt..paling best kelakar n ceria2 semua..seronok tgk kan kan kann

blog aku dah seropa blog hiburan daaaaa..jgn mara yaaaa hehehe








9 ulasan:

  1. haahahha bleh tukar tajuk blog = ini belog hiburan = ekekeke

    BalasPadam
  2. Setuju . Mak pun suka derang 2 kapel nih. Jelas nampak derang ni sama2 menyintai.

    P/s: Sejak bila dah tukar profile jd wartawan hiburan nih el??

    BalasPadam
  3. kenapa lisa nampak seksiii
    pakaian dia tuu
    adehhhh
    geram akk huhuh ;))

    BalasPadam
  4. suka tgk senyuman lisa..comel n sweet.. yusri nmpk muda sikit skarang ni..

    BalasPadam
  5. mmg pon, klau crita pasal retis yg terkini sure msk blog hg kan hehe

    BalasPadam
  6. pasangan ni mmg comel sama cantik sama padan..:)

    sy just nk tnya pasal hadiah english cotton yg sy menang dlm arwendanish ga.hari tu sy dh bg detail dekat ruang komen.baru2 nie blog sy ada masalah sikit,dh tukar url..so tak dpt nak alert any update klu hadiahnya dh pos..mana tahu klu dh pos tp sy tak terima hadiahnya..TQ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. puan kutu...oh ye ke xdpt lagi adiah tu..sbbnye el dh bg tau kak sponsor tu suh poskan adiah pd alamat yg puan kutu bagi ritu...then ms tu dia ada bgtau dlm ms smggu dia poskan...

      xpe2 el dah kasi msg kt fesbuk beliau..apa2 update nti el bg tau eh
      so sory about this eh..

      Padam
  7. ehem..semakin berseri2 lisa skrg ni !!!..kalau ber`wang` kan EL..tiap2 hari pun blh berhoney2 kan?..ha2x..

    BalasPadam
  8. lisa makin berseri pas kawen. tapi yelah... cam seksi plak bak kata kak ieda.

    BalasPadam