Isnin, 21 Mei 2012

GAMBAR HONEYMOON SCHA DAN AWAL


Pasangan selebriti Scha & Awal nampaknya tidak lokek berkongsikan gambar sepanjang musim honeymoon mereka di bandar tersebar negara Uncle Sam ini, New York. Lawatan ke bandar ini sebenarnya dihajati sendiri oleh Scha, dan Awal Ashaari yang memang dikenali ramai akan sikap sweet telah menunaikan impian isterinya itu.
Honeymoon selama 10 hari ini dilanjutkan pula dengan ketibaan kedua-dua pasangan ini di bandar Los Angeles bagi menjejakkan kaki ke Universal Studios Hollywood sekitar 23 jam yang lalu. Difahamkan, mereka akan memilih destinasi Itali bagi meraikan honeymoon kali kedua pada akhir tahun ini.







gambar persandingan Scha klik SINI

gambar pernikahan Scha klik SINI


7 ulasan:

  1. bestnyaa. sweet je kan dorg

    BalasPadam
    Balasan
    1. harap k.scha n a.awal bhagia......


      Padam
  2. sgt sweet...hope mrk menjaga baik2 perhubungan itu..xmau ad tdksefahaman ke, peceriaan ke...jauh kn itu semua

    BalasPadam
  3. sweetnya couple ni.. cepat2 la dapat baby.. mesti kiut..

    BalasPadam
  4. aku tengok deme 2 orang ni nampak mcm remaja yang ceria je. Aku still tak leh feel feel yang dorang ni dah kawin.

    ntah le sebab nampak dia orang selamba rock je 2 org tu. hahahaha

    BalasPadam
  5. bestnya..bilalah mama dtg berhoney kat sana?..sweet sgt diaorg tu kan EL !!!..

    BalasPadam
  6. sama cocok sama padan

    BalasPadam