Khamis, 10 Mei 2012

UPDATE: GAMBAR BULAN MADU FASHA SANDHA DAN JEJAI


Foto pertama musim honeymoon Fasha Sandha & Jejai di Pulau Redang telah diriliskan kepada peminat selepas melangsungkan perkahwinan pada 27 April yang lepas.


“Honeymoon di Malaysia pilihan terbaik :)”, antara kata-kata ringkas Fasha Sandha yang sempat dilayangkan kepada peminat. Momen bahagia ini turut dikongsikan dengan perasaan gembira melalui kata-kata, “Seriously, I am the happiest woman alive :)”.






lagi gambar klik SINI dan SINI

nota bijik: arrrggghhhh x puas lah tgk gambar..nak lagi nak lagi nak lagiiii
boleh muahahaha


gambar pernikahan Fasha Sandha klik SINI

gambar persandingan Fasha Sanda di PERLIS klik SINI




update 14/5/12 FASHA SANDHA DISAHKAN HAMIL klik SINI

update 5/7/12 gambar TERBARU Fasha Sandha di Anugerah Style EH!2012 klik SINI

16 ulasan:

  1. Visit here from SE..I like Ur blog, its describe Ur real life journey! It's more amazing for me...

    BalasPadam
  2. tu la kan, honey moon kat mesia pun kelasssssssssss jugak.
    sama la wei, aku pun nak tengok gak gambar dorang yang romantis tu banyak & banyak lagi.

    ye la kan, banyak tul rintangan percintaan dorang ni. aku doakan dorang bahagia

    BalasPadam
  3. mmg banyak lgi tempat2 cantik kat mesia ni

    BalasPadam
  4. mmg best lagi honeymoon malaysia kan?
    suke dgn redang... nak gi gak

    BalasPadam
  5. Paling x tahan, tgk ada angsa atas katil!!

    BalasPadam
  6. aku tertanya2.. privasi ke hanimun tu kalo ada angkut tukang amik gambar sekali...

    BalasPadam
  7. Mcm depa nyer smbutan kwin now slow sket kan..myb time ni pkt syiok nk tgk awal n scha..:-)

    BalasPadam
  8. Semoga mereka berbahagia ^^ hehe.

    BalasPadam
  9. kak el malam ni jgn lpe tabur bunga ata katil cmtu gak tau..hiks..

    BalasPadam
  10. makin sendat la FS lepas tawen....hehe

    BalasPadam
  11. elleh sekejap je tu kahkahkah *jaat tak saya kakak?haha

    BalasPadam
  12. dikkk
    kooo jahat ! muahahhaha

    cam x heran punnn ;))

    BalasPadam
  13. Bahagia disebabkan menghancurkan rumahtangga org lain...puiii

    BalasPadam