Isnin, 14 Mei 2012

UPDATE : FASHA SANDHA HAMIL - gambar keputusan +ve







Fasha Sandha berkongsikan sekeping foto sebagai bukti kehamilannya bersama peminat, lewat malam tadi.
Menarik sekali, berita kehamilan beliau mendapat perhatian peminat yang rata-ratanya terkejut kerana tidak menyangka pelakon itu disahkan mengandung dalam tempoh yang amat singkat.

Berdasarkan pengalaman Pengurus Urusan Pemasaran, Shelly di OHBULAN HQ yang kini sudah pun mempunyai 3 anak, kehamilan berusia 2 minggu memang boleh dikenalpasti sekiranya diperiksa dengan menggunakan alat perubatan terkini.
  Fasha Sandha diumumkan telah hamil oleh pengurusnya, Nik Yasmin melalui kiriman pesanan BBM yang dihantarkan kepada rakan media, Media Hiburan sebentar tadi.
Fasha Sandha & Jejai melakukan pemeriksaan doktor sebaik sahaja pulang daripada berbulan madu dan disahkan hamil selama 2 minggu. Kedua-dua pasangan ini yang telah diijabkabulkan pada 28 April 2012 dinasihatkan doktor agar tidak melakukan kerja-kerja berat.
Manakala, Fasha melalui laman Facebooknya berkongsi berita gembira ini dengan peminat berbunyi, “Bunting pelamin. Rezeki dari Allah yangg paling bermakna buat setiap pasangan suami isteri. Syukur Alhamdulillah. Doa kami berdua dimakbulkan Allah. Terima kasih keluarga, peminat yg mendoakan kebaikan utk kami. Doakan agar kandungan awal ini sihat selalu.. Syukur. Amin.”
Tahniah buat Fasha & Jejai.

sumber
nota bijik: perghhhh ganas lu bro jejai...ekekekeke..suspek uuolssss...tahniahhhhhh aku lak terlebih suka hahahaahaha..x sabar nk tgk anak Fasha & Jejai..hope2 ikut muka Fasha..kahhhh berdekah3

taim aku dpt arwen n alana...aku xmai peod 1/2 hari terus buat pregancy test..coz aku betul2 confident aku peknen..ha mmg betul..peknen ok..taim subur la katakan wat projek..mmg harum bebeno lah lalalalalalala tu yg ke4 ni mcm cuak skit..xready lagi wekkkkkkk

gambar persandingan Fasha di PERLIS klik SINI

update 5/7/12 gambar terbaru Fasha Sandha di Anugerah Style EH!2012 klik SINI

15 ulasan:

  1. Assalam...
    Tahniah.
    Bertambah umat nabi..

    BalasPadam
  2. kak el peminat fasha ke?hukhukhuk :p

    BalasPadam
  3. tahniah. suka benor aku bila dengar orang peknen.

    BalasPadam
  4. wei akhir2 ni asyik entry org peknen ja.. kang jangkit hang pulak :)

    BalasPadam
  5. Bg mak plak,apa yg nak dikecohkan sgt fasha ni peknen 2 minggu?? Mmg la klu kita check kat doc, dia akan kata kita peknen 2 minggu..sbb, kena ingat. Usia kandungan tu bkn dikira dr tarikh kita nikah/kawen tp start dr 1st day last time kita period.

    Isk..cuba la pikir dulu sblm kata apa2 pd x yg suka fasha..sian dia. Asyik di hentam he kan

    BalasPadam
  6. wahh...bestnyer fasha!!!
    dah peknen!!!jeles2...

    BalasPadam
  7. Tahniah buat Fasha dan Jejai. Alhamdulillah, akhirnya Fasha bakal jadi mama. Tu namanya bunting pelamin..razeki!

    BalasPadam
    Balasan
    1. YELA 2 BUNTING PELAMIN..

      Padam
    2. Kau diam tau.

      Padam
  8. Tahniah fasha! to Mak Lagenda shut up. no one want your opinon.

    BalasPadam