Isnin, 14 Mei 2012

EIRA SYAZIRA HAMIL



Pelakon Syazira Suhami atau lebih dikenali sebagai Eira Syazira telah mengesahkan kehamilan pertamanya hasil perkahwinan bersama Azad Jasmin, juga pelakon melalui laman rasmi Facebook beliau, kira-kira 11 jam lepas.
Menurut Eira, berita ini amat bermakna buat beliau kerana dimaklumkan oleh doktor tepat dengan sambutan hari ibu yang berlangsung semalam. Kegembiraan ini turut dikongsi oleh si suami yang dikatakan melompat kerana teruja dengan berita tersebut.




Pada masa yang sama, Eira turut mengucapkan tanda syukur ke hadrat ilahi kerana dikurniakan anak sejak mengikatkan tali perkahwinan pada bulan September 2011.
Di laman Twitter pula, Eira sudah menunjukkan tanda-tanda bahawa beliau mengidam nasi lemak. Aha, apa lagi Azad, cepat lah tunaikan permintaan isteri tersayang!
Tahniah buat Eira & Azad!


sumber

nota bijik: amboiiii melompat ko Azad..muahahahaha..ha suamiii kamoo org lak ape reaksi bila dapat tahuuuu isteri hamil?:)

6 ulasan:

  1. suami kita control macho pdhal tahu dia nk melompat gembira....hihihi...

    BalasPadam
  2. laki aku yang cool giler tu leh nari dlm keta kat pessenger seat. punya la dok seronok aku peknen amirul dulu. sampai dia lupa yang abang ipaq dia dok drive. Abang aku siap tanya lagi " pasai pa nampak wan mcm dok menari?
    kahhhhhhhhhhhhhhh...

    BalasPadam
  3. Laki den?? Kontrol ensem..buat dherk jep. Boley?? Makan ati mak nu nyah!! Sungguh x romantik tau

    Tpi dah 2-3 anak ni, bila masuk ke 2 n ke 3, dia angkat tgn bersyukur. :)

    BalasPadam
  4. soo sweet
    tahniah buat mereka berdua
    haaa bab laki dia melompat tuu dah agak dahh
    si azad tuu memang suke melompat ..
    dlm citer ape2 lahh

    bukan main suke kan ..
    sure lah xcited ;)

    BalasPadam
  5. tahniah :)

    aku blk 27/5 ni wei :p

    BalasPadam
  6. Itulah istimewa sekali jd anak sulung..kehadiran dinanti2kan. Dpt tau isteri hamil melompat2 si bapa bermakna tentang kejantanan.
    Kalo anak kedua pun mmg seronok gak..tp seronok tu tak sama ngan kehadiran anak sulong. Maklum lah tak penah rasai lg suasana tu...tentu teruja lebih..huhu..

    BalasPadam