Jumaat, 25 Mei 2012

DOAKAN BELIAU SELAMAT PERGI DAN PULANG

 3 hari yg lepas kami berada di Kuala Lumpur sbb nak hantar my mil pergi umrah selama 2mggu..beliau berlepas dr KLIA jam 7mlm semlm. 3hari di KL x sempat nak wat pape pun..ms sgt suntuk..udahnye x kemana pun..kami stay di Cheras dan Putrajaya Persint 17 

1st time jejak kaki kt KLIA...besau nak mmpus...tp sgt2 borin hahahaha..aku rs KLIA kena improve lagi for friendly environment..chewahhhhh..hahahaha


3 bradik yg xreti dok diam..lagi2 si tecit tu...haa dah wat KLIA tu cam umah sndiri muahaha


kami berada di KLIA jam 4 petang...


doakan terbaik tuk mak kami..smoga dia selamat di sana 


menunggu tuk kelepasan bermula


kt KLIA tu dengar sore arwen sorg je dok terpekik2 lambai atoknye hahahaha..riuh KLIA dek sore anak2 aku kahhhh


ha ni pehal lak ni..merajuk pulok..abg danish kata...

abg danish: mama abg nk nek kapal tobang sama atok
mama: mama lupa lah nak beli tiket tuk abg
abg danish: alah mama pergi la beli tiketttt
mama: tiket abis
abg danish: alahh nak ikut atok jugak
mama: ha nti kita ada duit byk kita pergi nek kapal tobang eh
abg danish: baiklah...mama jom g tesco beli menan askar
mama: pulokkkkkkkkk kahkahkahhhhhh


nota bijik: haiii rindu kat uolssss..x sempat nak terjah blog uolsss...insyallah esok aku akan wat bw maraton..tgu yea :)

8 ulasan:

  1. semuga MIL selamat pergi ..selamat kembali..insyaallah..amin.. ehem meriah kan KLIA waktu tu dgn keleteh anak2 EL..hikk2x..

    BalasPadam
  2. ragam anak.. cute sangat.. hekhek.. semoga atok selamat pergi dan selamat pulang.. InsyaAllah.. Aamiin.. :)

    BalasPadam
  3. InsyaAllah depa pi and mai dgn selamat nahh.. Somel weh anak2 kamu!

    BalasPadam
  4. ooo ptt sepi..
    moga mak hg slamt pergi & pulang.. aminn

    BalasPadam
  5. Patutlahh sepi blog ko..ayah aku next mnth insyaallah..:-)
    Moga selamat pegi n balik..:-)

    BalasPadam
  6. InsyaAllah selamat semuanyer nanti..:)

    abg danish neh matang sungguh gayanyer..dah macam budak darjah tiga haku tengok yg gmbr first tuh..

    BalasPadam