Selasa, 22 Mei 2012

BAJU KAFTAN PILIHAN DI HARI RAYA


Hari raya bakal tiba kurang dari dua bulan lagi. Pelbagai persiapan telah pun dibuat oleh sebahagian umat islam di Malaysia. Ada yang telah pun membeli persiapan baju sempena hari raya yang bakal tiba. Ada tempahan juga dah pun dibuat. Namun pada yang masih sibuk bekerja masih belum ada kesempatan untuk membeli persiapan raya.
Sudah tentu persiapan disaat akhir akan membuat anda rungsing dan sedikit kelam kabut. Oleh itu telah banyak kemudahan perniagaan dibuat menerusi sistem online. Ada baju-baju raya,kain ela dan juga baju yang telah siap sedia juga dijual menerusi online. Laman facebook dan blog menjadi tumpuan ramai bagi para wanita untuk membeli belah.
Terbaru jualan baju kaftan semakin meningkat kepopularitiannya. Kaftan yang dihasilkan dari negara Indonesia ini semakin famous dalam fesyen busana melayu sekarang. Direka dengan hiasan sulaman yang menarik dan elegent membuatkan kaftan nampak sangat ringkas dan mewah. Ia bukan sahaja mudah digayakan malah material kain yang selesa dipakai membuatkan anda rasa selesa untuk mengayakannya.


pilihan kaftan pendek ini juga boleh disuai padan ngan skirt atau pun seluar


Dapatkan kaftan yang menarik ini dengan segera di laman web My wardrobe . Jadikan ia sebagai koleksi hari raya anda yang bakal tiba nanti.


nota bijik: aku pun suka gak tgk baju kaftan ni..tp riso lah nak pakai..takut sat lagi pakai x cantek pulok..nampak lagi besar..tp kalo kena gaya canteklah kan...ha caner..tertarik nak wat pakai raya?raya2 jugak dah ganti pose ke blum....aiii pose penuh tauuu taun lepas..ok ok selamat berpuasa sempena bln rejab :)

12 ulasan:

  1. Nmpak menarik..minat juga.tp hb aku ckp nmpak burukkk...so x dpt ler nk menerai..ekekeke

    BalasPadam
  2. Mmg syantek kaftan ni klu org tinggi yg pakai. Last 2 years ago, mak ada beli sepasang..last2, pakai sekali jep

    Laki mak ckp, makin nmpk bantut dan kemetot klu mak pakai kaftan tuh. Cisssssss...

    BalasPadam
  3. cantik...k.el belanja kat nyue satu bleh?

    BalasPadam
  4. eh eh .. same lah kite dik ..
    hurmmm akk dah beli , jubah ..
    x tahulah sesuai atau tidak ;)

    BalasPadam
  5. Hish, aku xleh masuk link my wardrobe tu beb... Email link leh x beb? :)

    BalasPadam
  6. aku akan beli beb . wakakakak memula ingt nak rembat jubah , tp makcik aku kt mesir nak belikan dr sano .. so aku book kaftan je, aku mana muat nk pakai kurung moden thn ni .. so rembat kaftan je lew..

    BalasPadam
  7. tak seswai kalau aku pakai. rimas plak bila nak netekkan anak.

    BalasPadam
  8. beb santek2la nak teraila ....

    BalasPadam
  9. santek.. klik link tak pat la plak..

    BalasPadam
  10. semuanya cantik2! tapi rasanya daku tak sesuai nak pakai bila ada bby nanti... terlebih glemer plak ummi jadinya...

    BalasPadam
  11. el..mama ada satu kaftan tu..selesa pakai.. :)

    BalasPadam
  12. Cm ne nk bli ni?

    BalasPadam