Rabu, 9 Mei 2012

APA CERITA BUDAK TECIT TU EH?


sejak xde tenet kt umah tu kan...lama x cite psl my famili hehehehe lagi2 dak tecit ni...skang dah 1thn 2bln..haiii dah byk akal...sgt2 bijak ok...x padan ngan kecik..hehehehe

skang ni apa yg saya dah pandai...apa org ckp saya faham contoh kan...jom mandi...ok saya dah siap2 nak tanggal baju suar n pampers..bijak x saya hehehehe

bila mama suh jom tido..ok ok saya ngan penuh kecomelan lari2 anak msok bilik nek atas katil guling2...mama xyah tepuk2 bagai saya tido ngan jayanya hehehehe

bila mama ckp..jom makan..saya ngan penuh kelaparan siap duduk bersila n mintak disuapkan..comel x saya hahahaha

saya suka muzik..saya pantang dgr muzik pasti saya akan nari2 x kira lagu ape pun layan :)..kalo dgr org azan ha lagi saya suka..kusyuk dgr

kalo abg n kakak buli saya..saya dah pandai jaga diri pertahankan maruah saya..saya lawan balik..saya gigit dua org tu...haaaa jgn igt saya kecik saya x leh lawan ok..:)

saya dah boleh pggey mama...babah..yg lain2 tu derang x fhm lagi apa yg saya cakap...kan saya sorg je belajar bahasa jerman..hehehe

kalo mama marah...say NO...automatik saya akan tahu mende tu x elok pd saya..tp mama saya sllu say NO kuat2..smpi saya terkejut kadang2 tu lah..apalah mama ni


ni tempat lepak saya..skang saya leh panjat mana2 pun..nak tahu saya kusyuk tgk ape?


ha 1234 hai five..hehehehe..pagi2 lagi kalo saya bgn pagi..sure saya layan ni...dan bila mama suh buat hai five...saya pun pandai dah...bijak kan anak sapa lah saya ni hehehehe


hari tu saya x dpt nak menari ngan meriah sbb saya tgh makan sesuatu...nak tahu ape?


pg tu mama masak cucuq ikan bilis...saya suka mkn cucuq mama saya...dan skang saya leh makan mcm2 dah...:)

rs byk lagi yg saya dah pandai..tp mama saya kan pelupa orgnya hahahaha


 ok thats it for now..nti saya update lagi stori saya eh...




9 ulasan:

  1. uncle nak suru tukar baju dan seluar..comel tak uncle? hahahha

    BalasPadam
  2. dh byk akal dh ni hehe comel je

    BalasPadam
  3. semua yang mama masak saya suka makan... hehehhehe comel betoi dak tecik ni

    BalasPadam
  4. budak baya ni mmg seronok tengok telatah...geram nengok ...dah ler comel sgt

    BalasPadam
  5. smart plak dia posing cmtuh beb

    BalasPadam
  6. Sekejap je dah besau bdk tecik tuh ye el..mcm terasa2 lg n3 ko cuti beranak..Tambah2 plak bila dak tecik tu berposing cam tuh

    BalasPadam
  7. soo cute . rasanya lebih kurang je perkembangan dia ngan adeel.
    cuma adeel over bab tido , kemain susah sampai mommy keluar tanduk ahahha

    BalasPadam
  8. eiiii si tecik nie
    dah besooo lah ibuuu
    sekejap je masa berlalu
    rasa macam mu baru je bersalin dikk ;)

    BalasPadam
  9. Kejap je kan, dah pandai itu ini. pas ni tak larat la pula hang nak dok berjawab kat dia. hahahaha

    BalasPadam