Selasa, 8 Mei 2012

ALHAMDULILAH REZEKI BE KE-5





alhamdulilah w/pun permulaan tahun 2012...ssh sgt nak dpt BE..skang mcm nuff sgt baik hati nak bagi BE yg kelima tuk blog ni...ek elehhhhhh dpt BE pun nak kecoh..org lain dpt BE cool jek...xde lak nak wt n3 bagai...woii lantak guwe la...lo bzbodi pehal...lo ckp ngan sape beb?...ha sape2lah yg terasa kahhhhhhh berdekah3

syukur sgt2 dlm kesusahan ada jugak rezeki tuk kami...haaaaaii x sabar nak beli ape yg diimpikan..lalalalala


kali ni dpt BE dr DIGI.


hahaha aku tersalah msok gambar BE aku..ni baru betul

ermm uols kenal ke dia nie...kpop artis kan..haaa kalo kpop artis mmg fail aku
yg aku tau kpop pmpuan jek... 
 
kalo korg nk tgk konsert LIVE si JPARK in KL ni sila klik SINI


maceh nuffnang...macehhhh DIGI
my luv to u so stronger (pekes ni luv2..ha besalah bodekkkk)


best nuffnang ni..aku suka sbb ape yg aku komplen semua jwb cepat
maybe pesal tu depa bg aku BE kot...uols mmg best of the world


nti uols sudi2lah klik iklan nuff aku tu eh..uols mmg OHSEM n COOL
thx uols :)





6 ulasan:

  1. cayalah.. Bole open table berjemaah ;)

    BalasPadam
  2. bestnya....hmmm status 'geli2' aku dah hilang...huwaaaaa

    BalasPadam
  3. aku dah 2 mggu xder BE :(
    bila la nuff nk bg BE lg ni....

    BalasPadam
  4. weee..ape lah yg nak dibeli tuh..hiks..

    BalasPadam
  5. tahniah dpt be sama jugak kn..tp rmi yg update dpt be sama ni kn

    BalasPadam
  6. aku pun dok nunggu BE ni. bila la nak dapat. baru dpt 2 thn ni, bila le yang ke 3 nak muncul tiba. sob sob

    BalasPadam