Selasa, 8 Mei 2012

AKHIRNYA!!

hampir 2mggu aku aku x beronline kt umah..mcm xbest pulak tiada hubungan luar...hubungan dlm sentiasa melekat hahahahaha...modem aku tulah ritu rosak..xleh nak konet ngan laptop..modem tu baru 6bln beli masih ada waranti..bila hantar kat kedai ..katanya sebulan baru dpt...ha ko matik guwe...sbb tu n3 aku penuh ngan n3 berunsur hiburan..dah mcm blog abg nara kan hahahaha

tup2 xsmpi smggu kedai tu call kata ur modem xleh repair..we bg yg baru..ha suka mak..kalo awal2 cam tu kan best..tp malang mmg sgt2 berbau..masih juga xleh konek ngan laptop...wayar modem tu yg problemnya..dia x konek plak...kami laki bini dah matik akal...amek TINDAKAN EVOLUTION M7

BELI DEKSTOP BARU!!!

mmg dh lama en. od nak beli dekstop sbb we all ni suka donload movie/music/men games. Then bila donlod..tggl laptop mcm tu jek berhari2...ha mana xlingkup...ritu smpi berasap laptop ko..hahahaha..so dgn adanye desktop ni
ha lantak ko lah nak bukak berhari2 24hrs pun xpe..hehehehe

kebetulan modem tu mmg wifi..so bila bkk laptop..boleh lak berwifi...ha mmg PUASHATI...ko pki desktop...aku pki laptop..dah xgaduh dah..dah x ada sesi perebutan tarik rambut bagai..kahkahkahhhhhh


buntang bijik mato


luas pandangan


cantek body blkg dia


ha sorg tgk barbie kt desktop


sorg tgk toy soldier kt laptop (aik dinosour pun pndi tgk eh)


arrghhh ini xleh jadi ni..anak2 plak konker..udahnye melopong laki bini...caner yunk...kata en. od..xpe2 ni ada alasan nak beli SGTab ngan SGNote..muahahaha..mimpilah ko en. od woiii :)



13 ulasan:

  1. wahhhh....cantik..mmg sgt luar pemandangan k.el..he3..
    nak satu bleh..ahahahah

    BalasPadam
  2. wah.. pas ni leh la hang berblog kental kental punya...aku pun suka desktop. tapi asyik main tarik papan sorong papan je bila nak beli. sebab dok pikiaq nak letak kat mana. umah dah le kecik konet

    BalasPadam
  3. aku pun pln nk cr desktop ebijik. br syiok layan movie free. tapi.. tggu tabung nuff aku berkepuk dulu hahahah!!!

    BalasPadam
  4. haa pasni beronlinela sampai lebam kak hihi :p

    BalasPadam
  5. Br puas ati hg nk layan tenet..aku nyer desktop dok btapa ja kt umah..ngeh2x...:-)

    BalasPadam
  6. puas mata memandang....bessnyer dapat yg baru

    BalasPadam
  7. hakhak..sudahnye dua2 layan utube..
    acane ni kak??
    mak pak die melopong jela ni?? :p

    BalasPadam
  8. perghhh,pueh tgk skrin besar mcm ni

    BalasPadam
  9. Ahahaha, dedua kn konker, hang laki bini nganga... Kuikuikui

    Apo laie, sg mana satu pilihan ati... :D

    BalasPadam
  10. Hahaha..dah mcm sybercafe la nmpknya nnt. Umah mak pun gitu gak..sorang 1 di hadapnya. Pokcik dgn PCnya, mak dgn lappy mak*xde sape leh usik*, anak2 plak dgn notebooknya.

    Meriah umah!! meriah jugak karan ujung2 bulan nk membayor..ekeke

    BalasPadam
  11. mak aihhh murah rezeki ko puan el oii hahaha ...lepas ni kena beli tablet laa ..anak-anak dah mula konker hahahah

    BalasPadam
  12. syoknya tgk ada sorang satu! takyah dah rebut2 kan... lebar besar skali pc tu...
    izan plak masih setia ngan notebook ni haaa... anak2 mmg takde sapa yg dibenarkan mendekatiku... selamat...

    BalasPadam
  13. Haiii ni saje je letak asap kat modem lame ni kot. ;p

    BalasPadam