Rabu, 4 April 2012

WW- Small Celebrate for my Dearest

sori mori uolss aii bz lah lately ni..ntah ape yg bz sgt pun xtaulahhh
x ada ms nak g ziarah umah uols huhuhu tp..

isnin lepas gigih gak lah nak wat small mkn2 tuk 2 buah dada hati dlm hidup saya 
both of them baru jek sambut hari lahir 
alana 28/3
en.  od 2/4

so celebrate sekali lah..jimat duit mama hehehehe
so ahad mlm tu gigih uols aiii prepare nak msk laksa
so pas subuh dah ready kuah laksa ok 
so sng skit time nak party buih tu leh prepare yg lite2 jek hahahaha
sibok benau pg isnin tu..nk anto danish skul..nak g cucuk alana..then g carik kek..amek danish skul
balik nak bg anak mkn..haiiiii giler kentang gak lah dat day heheh tp xpe hati mama seronok sbb nak raikan buah hati mama ni lalalalala


kek yg sempat  mama beli...berempat weols g kedai kek ni...abg ngan kakak nak kek otomen nak kek barbie..haaa meroyan kt kedai tu..alana rilek jek
kecoh kami taw...


w/pun kena cucuk pagi tadi...mmg ceria jek budak ni..sllu kalo cucuk kan kebas..budak ni x heran dah..layann


ha sib bek besday date dekat2..leh sambut sama2..jimat betul :)


dua buah hati kesayangan mama


erkkk ada nama mama la situ :)


meriah gak lah jemput dua keluarga belah sil yg dok dekat2 situ jek..


karipap sardin


kopok lekor


laksa

nota bijik: see pic aii xde pun...mood kelaut dah hehehe

hepi besday to en. od smoga pjg umo dimurahkan rezeki dan hidup bahagia bersama isteri dan anak2 terchenta. Kalo ada durian runtuh jgn lupa janji kita nak kesana tu OK
love u everyday w/pun skang alahhhhh u know me hahahaha

10 ulasan:

  1. waahhh..mama die nak jgk join sekaki masuk name kat cake tuh..
    btw happy belated bufday!! :)

    BalasPadam
  2. Happy one year b'day tuk alana. Tuk En.Od tak tau le yg ke berape? ngeeee.
    wah.. hebat ko Jah, sebelum subuh ko dah siapkan kuah laksa tu yerk

    BalasPadam
  3. meriah uols...
    happy birhday. semoga murah rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik.
    amin...

    BalasPadam
  4. sedapnya laksa terliur tgk

    BalasPadam
  5. `hepi belated bezday`utk alana & en.od..semuga diberkati olih Allah selama2nya..meriahnya majlis..

    BalasPadam
  6. weh... cantik la cake tue...
    menyelerakan...
    hg dh mkn laksa ker? hehhe

    BalasPadam
  7. uols..itu dah sangat meriah okeh..
    hadiah utk en od kasi anak satu lagi kah hakhakhak...

    BalasPadam
  8. simple but nice.. sekurg2 nye dak2 tu sonok dpt potong kek ...dpt nyanyi2..

    BalasPadam
  9. happy belated besday buat alana yang comel n en od juga!!!

    alahai ceria betul anak dara kecik tu nak pegi cucuk ye.

    el... napalah laksa tu sangat menggoda! meh pas semangkuk dua kat sini...

    BalasPadam