Khamis, 12 April 2012

Resepi Bihun Goreng Bodoh


kahkahkahhh berdekah2 tajuk menu kuang ajo gitu
gasakkkk kome...asal sedap tekak2 kt umah ni alhamdulilah muahahahaha
kt umah ni mmg giler ngan bihun goreng..bihun mmg jd stok bulanan kami
sng..kalo rs lapaq goreng aje bihun goreng bodoh..kalo ada kerajinan skit ha baru msk yg spesel skit

sng jek nak goreng bihun bodoh ni asal ada bwg putih (diketuk2), bwg besar (dihiris halus) cili kering blend, sos tamato, sos cili, sos tiram, kicap manis skit, garam...ha walllah dah siap mavelesss ko (kena puji sbb sedap sgt) kahhhhhhhhhhhhh berdekah3...rs2 nak sedap lagi nak tambah lemak2 dlm badan ko..ha goreng telur...ni baru terangkat tambah sos cili sikit...perghhhhhhhh kocok lu kocokkk muahahahahahaha


apa menu kamoo org mlm ni?

17 ulasan:

  1. Haha apala pgl bihun bodoh :p

    BalasPadam
  2. bihun bodoh ini tlh menyebab kan aku lapo pepagi buta nih!
    nak rebus megi jap!

    BalasPadam
  3. bagi aku tak bodo....aku paling suka mihun simple camni...sodap!!!

    BalasPadam
  4. buat simple2 ag sedap...uyamm3x...lapo2 k.el..huhu

    BalasPadam
  5. hehehe... kalau aku wat bihun ni. pas tu makan leh jadi bodoh tak?

    BalasPadam
  6. bihun goreng bodoh pon nampak sedap gak kak..weee...

    BalasPadam
  7. selalu gak buat bihun goreng bodoh tapi hubby cakap jangan la guna perkataan bodoh nak makan pikir panjang so sekarang jadi bihun goreng campak.. alahai en.hubby kekekkee

    BalasPadam
  8. baca konye n3 terus cm rasa nk buat mihun neh... hehehehe

    BalasPadam
  9. bihun bodo nie akk selalu buat dikk ekeke

    ps : dah , akk dah email .. cer tgk .. dpt tak ??

    BalasPadam
  10. lepas ni tukar nama.. bihun goreng cerdik... hehehe

    BalasPadam
  11. telur goreng tu cukup memikat hati..pasangan yang terbaikk

    BalasPadam
  12. kdg2 hok simple gini sedap tu

    BalasPadam
  13. hat bodo lagu ni la yg anak2 kita dok pulun tak dan dek kita kan??

    BalasPadam
  14. ehem dapur mama tak lama tak berasap,bihun bodoh pun takde !!..ha2x..

    BalasPadam
  15. assalam..jika sesape berminat utk order rendang tok asli dr perakk..bole wat tempahan skrg..sila hubungi ein d 012 2420 343..tq

    BalasPadam
  16. hehe,,..saya pun suka guna perkataan bodoh tu bila masak sempoi tanpa bahan yang banyak....tapi xmau guna dah word tu...tak elok betoi...jom p blog saya n jadi follower ye...i dah follow.....

    BalasPadam