Khamis, 12 April 2012

MANDI KOLAM

isnin lepas kebetulan en. od cuti...aiii mmg cuti hari isnin..n danish skul cuti coz sabtu lepas ada sukan..mmg best lah..so nak plan bw budak2 tu g mandi kolam..giler lama x bw budak2 ni mandi kolam ok 
ritu tgk nureen bw anak dia bw g  mandi kolam kt Taman Belia..so ape lagi awal2 dah prepare bekal nk bw sekali
aku msk nasi ayam kfc homemade ok...aku mmg x sabau nak bw budak2 tu dah

smpi2 sj kt kolam tu...haaa ape lagi mmg terus terjun arrr hahahaha
ngan aku2 sekali berendam..lgpun ari isnin mn ada org..mmg kami pya kolam lah dats day muahahaha 
rugi lah en. od x join mandi..hahahaha


  mmg seronok giler la budak2 tu


dptlah abg danish berendam lama2


arwen mmg hepi betul ni puteri berendam hahahaha


npk cantek kolam ni baru renovate


alana ape lagi...seronok bkn main arrrrr..kalo aku kasi keluar dr kolam tu..dia leh panjat je tepi kolam tu taw nk msk dlm kolam balik..muahahahaha


geram taw ni budak..org letak dlm kolam cetek..dia panjat nak g kolam dalam belah sn..amboi2 x padan ngan kecik muahahahaha


atas sn ada cam pasu besar...aku apa lagi panjat smpi mandi atas sn tu hehehe


sini pun best gak..siap aku ngan arwen sepak2 je air pancut tu hahaha


en.od x mandi..dia layan nasi ayam kfc homemade yg aku bw dr umah..ayam tu ala2 kfc..t sedap tul tepung goreng ayam t..aku suka...mmg sekor aym aku msk..abis taw..hahahaha masing2 kebulur lepas mandi


mama wif the kids


ok ok sudah ms tuk balik...nape abg danish wat memek muka cengitu...arwen lak gelak berdekah..coz alana..see tgn dia..g picit celah kangkang abg danish...abg danish sayyy adessssssss alanaaaaaaaa sakitlah abg..muahahahaha

17 ulasan:

  1. bessnyer dapat swimming...yg penting tempat tu bersih!!

    BalasPadam
  2. hahaha.... parts last tu yang buat gelak bahak bahak. Sama la pangai cam Aleesya. Pantang tangan kat situ mesti nak picit. kahhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  3. alor2 sukenya budak2 nie .. mana idoknya mandi kolam kann
    mana2 budak pun selok dikk .. haa tu ngan mak2 budak layie ekekek

    ps : ishhh dok dpt ke ?? huhu mu bagi syokoo7 .. tu yg x dpt mek wehh
    haaa nanti akk email layie .. tapi mlm nanti lahh .. sbb header tuu di rumah ngeeeeeeeeeeeee ;))

    BalasPadam
  4. huwaaa...yg bab ayam kfc tu yg best tuh..weee

    BalasPadam
  5. Tepung apa tu beb, aku gn adabi x sedap...hukk

    Ahahaha, lawak tol Alana, terxciden :D

    Anak2 kalau bab maen air, mmg suke, anak aku pon smpi kecut2 xmo gak naik...heeee

    BalasPadam
  6. weh hg mandi kolam yg atas ek, awat x turun, aku atas mandi skali ja.. bwh x der dlm mana pon, anak aku pon bleh mandi...
    wahhh siap bekal lg.. aku ari tue tapau yg pasar mlm ja x abes hahhaha

    BalasPadam
  7. seronoknya swimming lg2 time panas2 ni kan kak

    BalasPadam
  8. sonok betul anak2 el dpt mandi kolam...

    yelah... bab ayam kfc tu guna tpg apa?... nampak sedap sangat tu! izan selalu guna tpg serbaguna adabi je.

    BalasPadam
  9. WAH..SERONOKNYA MANDI KOLAM..PUAS HATI LA DIA ORG BERENDAM YER..SIAP ADA MAKAN2 LAGI TU

    BalasPadam
  10. anak2 kalau dapat main air, mmg ingat dunia

    BalasPadam
  11. Uishhhh mak..
    Best nyer kome berendam anak beranak..
    Sakan main ayor yer.. ;)

    BalasPadam
  12. Uisk..dah ghupa duyung dah memasing berendam mandi pool yeh el!!

    BalasPadam
  13. pernah gak bawa bebudak tu ke sana Iqbal siap tertelan air tu lagik.. iskh.. tak nak!

    budak2 nikan kalo dapat air.. mmg tak ingat dunia :)

    BalasPadam
  14. ehemnya sukanya ank2 el beremdam ek?..bahagianya jadi kanak2 !!..

    BalasPadam
  15. sori..sukanya `berendam` dlm kolam..hikk2x..

    BalasPadam