Rabu, 11 April 2012

GAMBAR ZIANA ZAIN AND LAN TYPEWRITER - persembahan best of the world


Jika Anugerah Juara Lagu 26, persembahan paling mantap adalah dari Alyah dengan lagu berjudul Kisah Hati, di malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 pula persembahan bertenaga dari Azlan The Typewriter dan Ziana Zain masih terngiang-ngiang lagi di telinga kami.

Kedua penyanyi yang mempunyai vokal mantap dan mampu meremangkan bulu roma para pendengar telah berganding dan mempersembahkan lagu berjudul “Anggapanmu” dan “Lagu Untukmu”. Apa yang menarik, kedua mereka dilihat seperti ‘cabar-mencabar’ vokal masing-masing sehinggakan kesemua penonton di Arena Of Stars, Genting Highland berdiri dan bertepuk tangan.

Kami tidak pasti dengan anda yang menonton dari kaca tv, tapi kami yang berada di Arena Of Stars sememangnya nak tercabut bulu roma dek kerana vokal mereka yang terlalu awesome!


betullll aku sokong sgt2...the best performance mlm Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012
aku yg dengor ni pun meremang bulu kaki rome ok..time derang dok woooo woooo..aku pun join gak woooooooo wooooooooo wooooooo jerit2 dlm umah...layan lagu derang..muahahahahaha lantak lah jiran2 nak dgr aku jerit...sbb giler best performance lan typewriter ngan ZZ ni...

ko tarik aku tarik ko tarik aku tarikk..(tarik sore la beb)...mmg best of the worldlah derang dua ni...ni kalo wat lagu berduet ni sure meletop uolssss..mmg tiptop lah...lama x dgr sore ZZ sekali ha hambek ko...mmg dr dulu sore mmg power..lagi2 sore lan mmg cool n sedap bebenauuuuuuuuuuuu

smpi skang aku dok teringat depa pya show ritu...xpuas lah beb..ni pun aku dok layan lagi...arrrggghhh gasak laaaaaa....aku pun nak tarik jugak..tarik kepala cam depa wat tu muahahahahaha

kedit ohbulan


NAK TGK VIDEO DERANG TGK SINI

4 ulasan:

  1. yesszaaa..memang terbaik..

    suara 2-2 orang plak memang dasyat... meremang bulu roma bila dengar

    BalasPadam
  2. performance yang menyelamatkan abp malam tuh..
    kalau tak memng biase2 je.. :)

    BalasPadam
  3. Mak yg mendengo dr umah pun berdiri bulu *^&&%*%#@..

    eh!!! Lupaaaa..bulu tettt dah abis kena tebas!!

    OPsss....ahahahahaha....

    BalasPadam
  4. ehem..el, bestkan ABPBH tu !!!..yg tak menahan tu bila tgk `seth tan` & ombak rindu kan?.. ha2x..

    BalasPadam