Isnin, 9 April 2012

Gambar Anugerah Bintang Popular 2012


















lagi gambar persembahan dan menang anugerah klik SINI

lagi gambar red carpet klik SINI

lagi gambar red carpet klik SINI


nak gtau sini skit hehehehe

tahniah eh aaron aziz
shedih tgk dress siti..ko leh wat lg cantek lagi lah apa daaaa
(then perform lagu inggeris die tu kalo boleh pkilah suo..sbb lagu rancak..aku kt umah pun dok nari2 taw hahahaha ni pki dress jugak adoiiiiii bantut nak nari dud)
lawa benau fazura..ni baru gorjes
terpukau ngan performance ziana zain 
apalah pak nil sj wat gempak...ko kalah tu wat2 lah kalah muahahaha
pttnya deme ni yg menang byk kali tu sudah2lah tarik diri..kasi can org lain :)
papepun luv ady putraku lalalalala





nota bijik: pemenang GA akan diumum sebentar lagi ye..sabau aku nk g msk nasi ayam kejap :)




13 ulasan:

  1. mesti aaron g buat pedicure sebelum naik genting kehkehkeh!!

    BalasPadam
  2. Ya Allah!
    Hampir semua baju dia org mcm Lady Gaga .

    BalasPadam
  3. aku suka pesen MY dan fazura santek!!!

    BalasPadam
  4. Aku suka Fasha Sanda... Suka suka suka suka dia menang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yep.. she looks cute..

      Padam
  5. tengok kat blog kawan2 je rini... tak kawan ngan TV dah sejak ada Dable H huhuhu

    BalasPadam
  6. 1- Bnyk yg mak setuju dgn komen ko ell. Bj Ct x cantik langsung!! OPsss..hahaha..
    2-fazura mmg cun abess
    3-Baju ZZ masa red carpet mmg cantik sgt tp nape masa nyanyi x cantik??
    4-Paknil...nape la ko cover kekalahan ko dgn berlari naik pentas dan serahkan trofi tu pd zizan? Dah kalah, terima ajelah..

    Hahahaha..terbanyak la plak mak komen..Mengalahkan apa je yek.

    BalasPadam
  7. seram sejuk nak rogolan kt sini hihi.. tumpang cuci mata tgk retis kat sini.. suka tgk fazura, mmg sweet kan mak

    BalasPadam
  8. Aku xleh tgk weh, laki aku tgk bola...hukk

    BalasPadam
  9. Kita tak tgkla kak ada ulang tak huwaaa

    BalasPadam
  10. ehem voguenya retis2 malaysia !!.. :)

    BalasPadam