Rabu, 4 April 2012

ANGRYBIRD in the house yaw!!!


smlm balik dr keje..cam biasa terdengar pekikan keramat dari anak2 aku hahahahaha
mamaaaaaaa mamaaaaaaaaa mama beli ape...tu yg derang 1st tya..bkn nk tulun angkat beg ke ape ke..coiiiiii..tp semlm ada adiah tuk derang..xsabar nak balik nak kasi surprise kat derang hehehehe

terima kasih auntie gie yg gojes tuh..mmg anak2 aku excited...MAMA BELI ANGRYBIRD ke?eh bkn mama beli lah..kwn mama kasi...kata ape? oooooo...thank you auntie..hehehehe


comel adiahnya...mmg budak berdua tu suka sgt..smpi berebut ngan alana..alololo


see cam dpt adiah tempat pertama n kedua gitu muahahahaha


sbb alana suka cat..so adiah fm ni mama kasi kat alana eh bucuk mama ni 


see keterujaan deme bertiga...sorg satu dpt lah..so xde yg ngis2 majuk bagai



15 ulasan:

  1. kalau saye ade kt situ mau saye pon main rebut2 tu kak..hihi

    BalasPadam
  2. amboi2... angry bird sibbaik senang nak dpt, kalau diorg mintak boboyboi cm akil ... haruuu

    BalasPadam
  3. ehem bestnya dpt adiah angry bird !!!..mama pun suka tgk angry bird tu..ha2x..

    BalasPadam
  4. pandai gie pilih adiah tuk anak anak hang noh. main angry bird tu ye danish & arween. jgn smapai mma kamoo angray dah le.

    BalasPadam
  5. eh.. aku rasa si abang cam dah susut sikit la..
    atau, efek rambut kontot dia??

    BalasPadam
  6. HAHA BEST JE. UTK SY TAKDE KE KAK ;P

    BalasPadam
  7. sekejap je tu tak lama nanti ilang la ntah ke mana kahkahkah

    BalasPadam
  8. Hehe, anak aku smpi skang pon dok gila brg angrybed gak, seb baik Alana kecik g... Heeee

    BalasPadam
  9. syoknya dua beradik tu dapat hadiah angry bird. betul el dah macam dpt tempat pertama ngan kedua je.

    BalasPadam
  10. amboi suka derang ekk..anak2 mmg suka betul klu dpt hadiah or mainan,tp selalunya teruja tu sekejap je, ini kalau anak sy lah.hehe..

    BalasPadam
  11. bebudak skang memang pantang nampak angry bird..suker lah abg ngan kakak tuh.abang danish tuh macam dah slim sikit la ker haku yg terperasan jerk..huhu

    BalasPadam
  12. sini sana giler Angry bird...lekala diaorg dapat angry bird hehe

    BalasPadam
  13. Mana2 pi pun, semua dok tgh mabuk dgn angry bird. Suka bdk2 tu yea el..

    BalasPadam
  14. mm.. akunya x der ker?? hehhee...
    angry bird dr kk tue...

    BalasPadam
  15. amboi2 ... sukelahhh budak2 berdua tuuu
    akk nie pad komputer mereka punnn angry bird

    BalasPadam