Selasa, 6 Mac 2012

Soon!

susah gak eh nk wat GA ni
nak2 yg ada rmi sponsor
adoiiii takut tersalah or termis something
tgh gigih ni uolsss
tgu poster x siap2 lagi..cepat skit eb hahahaha
tgklah caner eh esok lusa..kalo boleh today nak publish
tp tu lah tgh check lelok ni riso sgt2..
kalo aku sorg xpe..ni rmi yg nak sponsor..
sgt2 terharu n terima kasih kt sponsor2 tu...uols mmg rawk the world

korg berdebar2 x..aku lagi lah berdebar2 ni..hahaha
adiah sgt menarik ok..sah2 aku xleh join huhuhu nyamfahhh..korg sgt beruntung hehe






8 ulasan:

  1. wah wah wah kemain ko sekarang kak tahap retis dah ni hahaha.jgn buat susah2..klu berbalas pantun aku boleh la.baca syair ke hahaha

    BalasPadam
  2. Uishhhhhhh el..
    Terasa kehangatan debarannya el..
    Dah mcm festival besar2an nih..
    Teruja haku..
    Hik3!!!!
    Lg bz le ko pasni..

    BalasPadam
  3. aikhs?
    ko bior betol nih?
    aku dh antar tadi...
    hmmmmmmmmmmmmmmmm????????????????

    BalasPadam
  4. amboi ko , siap ramai sponser ko wat GA ye.. baguih2, aku join pasti kan aku menang tau wakakakaka..

    BalasPadam
  5. tahniah el sbb nak anjurkan GA yg libatkan ramai sponsor.
    izan doakan semuanya berjalan lancar ye.

    BalasPadam
  6. beb,
    haku dh emel, ko yg x retrieve.. adeh...
    aku dh emelkan yg br tau :)
    landscape laks...
    aku guna pc kwn lagi :)

    BalasPadam
  7. Fuhh, xsaited plak aku... Hehehehe

    BalasPadam
  8. waaa.. ada GA..insyallah akan turut serta

    BalasPadam