Jumaat, 2 Mac 2012

She Turn 11 months






saya dah 11 bulan..saya semakin ligat...xsangka seronok kan jadi budak2 cam saya ni...saya suka bergurau ngan abah n mama saya...derang suka layan saya...saya dah boleh mkn macam2..saya skang leh mkn kicap campuq kuah kari..sedap ok...hahahaha
kalo mama suh saya ambilkan sesuatu..saya boleh tangkap..pandai x saya skang...kalo mama marah saya...saya diam tp kadang2 saya marahkan mama balik haha sian mama kan...tp apa2 pun saya tetap nak berkepit ngan mama saya...kalo saya ngis..mama lah yang saya cari..mamalah yang pujuk saya...kalo abg n kakak saya kaco saya...saya jerit..terus mama marahkan abg n kakak...masa tu rasa syok plak saya tgk abg n kakak saya kena marah hehehe..ok ok bln dpn saya dah masok setahun..jgn lupa eh adiah tuk saya..alah setakat spender barbie pun ok...hehehe

nota bijik: 2 3 hari ni xdpt nak tggl jejak kt umah kwn2..tenet ofis down
so dptlah aku wat keje ngan berdedikasi..kalo x asik nak berblog jek..xsangka penat n byk betul keje aku selama ni hahaha..ni pun aku bgn nak pi buang ayo sggh kejap wat n3 n autopublish n sempat tggl jejak kt blog korang..ms time ni kul 315pagi ahaks
ok x sabaq nak g short holiday..psl GA tu tgu eh amek ms kejap

9 ulasan:

  1. awak sudah besar. gigi pun dah banyak....

    BalasPadam
  2. Hehehehe, dh beso dah daktecit nie, makin aktif...

    Owhh, patutla x nmpk hang 2/3 ari ni....

    BalasPadam
  3. wah dah besar alana... bestkan dapat tengok dia membesar

    makan angin kat mana weh..best!

    BalasPadam
  4. ala.. ala.. ala.. alana.....that day auntie nak dukuong tak mau ek. tak kenal auntie letew. geram tengok kamu. ada gigi..

    BalasPadam
  5. happy 11 months si comel :D

    BalasPadam
  6. kocomelan yang sgt terserlah..

    BalasPadam
  7. alala tomei sgt alana...banyak dah gigi dia....takper beb keje is priority....chill!!!

    BalasPadam
  8. ehem..dah 11 bulan, cepat masa berlalu..

    BalasPadam