Rabu, 28 Mac 2012

SELAMAT ULANGTAHUN YANG PERTAMA NUR ALANA DELISHA 28.3.11


rini 28/3/12 genaplah setahun umo beliau...
nak recap balik kejadian saat2 alana dilahirkan..hampir lupa..baru setahun muahahaha..igtkan no. 3 ni xdelah sakit contraction..tp Tuhan sj nak menduga kita...haa hambek ko...en. suami jd mangsa buli kt dlm LR setahun yg lalu hahahaha..alhamdulilah xsmpi 2jam alana selamat dilahirkan...2x push...hahaha..kalo bab push mmg terer..siap kena puji ngan misi..:)

ok anakku Nur Alana Delisha..selamat ulangtahun yg PERTAMA sayang..semoga kamoo menjadi anak yg solehah, anak yg mendengar kata, menghormati orang tua, cerdik pandai, berjaya dalam hidup dan terbaik dlm hidup kamo dan x lupa mentaatiNYA amin2

so rini x dpt nak celebrate besday kamoo sbb mama x dpt gaji lagi..volehhhh hahahaha..nti kita sambut besday sama2 ngan abah (2/4) ngan mama (6/4) eh 
ok sayang...luv u ketat2 muahhhhhhhxxxxxx

15 ulasan:

  1. Happy Birthday Nur Alana Delisha...sedapnyer nama anak hang...pandai cari nama...moga alana jadi anak yg solehah amin...

    BalasPadam
  2. happy birthday si comel. memang btul kata sis posh nama baby sedap je hee. semoga jd anak yg berbakti kepada parents dah besar nanti ok :)

    BalasPadam
  3. eppy bornday alana..nama sgt kerlazz mak uols bagi kan ;)
    bless and bliss b wif u sayang!

    minta mak eh hadiah yg mahaaaaalllll skali ok ;p

    BalasPadam
  4. Happy birthday Nur Alana Delisha...comel nama cm tuan nyerr...semoga mbesar menjadi anak yg baik2 cm acikk Nyue..hik3

    BalasPadam
  5. kejap je dah setahun si comel Alana ni.Happy umur setahun. ups.. Happy B'day to Alana. mak cik aminkan doa doa mama kamu tu k. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  6. laaaa sempat wish besday ni.hepi besday alana :) abg..eh abg plak aww.pacik nak bg adiah..alana jauh.pacik wish je la ye hehehe

    BalasPadam
  7. Hepi birthday buatmu alana..moga menjadi anak yg menyejukkan hati kedua org tua mu dan sentiasa si berkati Allah selalu..

    BalasPadam
  8. eppy bdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alanaaaaaaaaaaa
    besarrr dah dia !!!! ...
    semoga jadi anak yg solehah , cerdik dan pandai !!! .. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;))

    BalasPadam
  9. Hepi birthday Alana..b a gd gurl k..

    #beb..ko ksi address opis ang ah kt inbox fb aq..nk send fm tue secara dating mcm x dpt jer..msg2 busy..

    BalasPadam
  10. happy birthday alana...hehehe kejap jer masa berlalu. rasanya macam baru jer asyik duk tanya status el dah bersalin ker belum..tup tup dah setahun dah baby alana

    BalasPadam
  11. hepi besday alana tiut tiut ..moga jadi anak yg solehah.

    BalasPadam
  12. hepi besday dear.. d setahun no.. mcm kejap je aku rasa :)

    BalasPadam
  13. waaah..dah setahun dah dia...happy belated birthday alana...smoga membesar jadi anak yang solehah dan taat pada ibu ayah eh..

    *btol..sngt pantas masa berblalu.. Qaisara pun tak lama lagi nak setahun dah..

    BalasPadam