Khamis, 15 Mac 2012

Restoran Salma, Hatyai, Thailand Part 6

  pagi ahad tu kami dah siap2 nak berangkat..tp x kuo otel lagi just packing apa yg ptt...b4 tu kami g bf kat Restoran Salma..dekat gak ngan otel kami..rata2 org msia yg mai sini sure singgah sini..bkn xde restoran lain..tp tu yg dekat ngan otel kami..ada gak npk restoran kelantan ms time kami smpi sini
 
aku notis mkn kalo berkonsepkan restoran kt sini sure mahal eh...
kami smpi kat Restoran Salma ni beh kurang kul 9 gitu..


ms kami smpi x ada org sgt..tiba2 penuh plak...


arwen yg ntah tiba2 mood x bape nak ok..merajuk n ngis2 sudah..bila sebut nti mama beli barbie ok..terus ceria hahaha


alana ngan muka yg baru bgn tido..tido je dia kt sn hahaha


roti canai ngan kuah lemak...ermmm x bape sedap..tp abis..dah lapo kan



nasi lemak boleh lah rasa..


roti bakar telur...ni sedap :)

pas selesai bf..kami sambung sopin lagi..ape lagi sopin baju aku ngan baju budak2 tu lah 
tawar menawar mmg giler2 aku buat hehehe..kalo pagi oklah nak menawar..kalo dah petang2..jgn harap lah..nti muka tokeh tu nek hantu..mau dia hentam kita ok scary!

btw jgn lupa eh GA aku tu..sape2 yg ada join sila semak syarat2 dia tu..ada yg xpenuhi syarat ok...dahhhhh
 

11 ulasan:

  1. el...kat sidebar tue...pica memang lum upload..semalam ada problem xleh upload..nanti ai upload k....tq...

    BalasPadam
  2. aku cam nampak jer restoran ni...tapi tak pasti singgah ke tak...soping beb jgn tak soping...

    BalasPadam
  3. sedapnyer makanan dia..
    menu dia sama j malaysia punya kan

    BalasPadam
  4. pandai gak hang tawarmenawar hek, kang asyik2 dio dok ckp medai2...jek hahahahaha

    BalasPadam
  5. wahh terror erk ko tawar menawarr..leh turun ilmu nanti nehh..hhuhuu

    mahal tak makan kat situ?

    BalasPadam
  6. apa la si OD jeritkan tu. dak alana tu rileks je. tak sakit telinga ke bila abah jeritkan tu? hehehe..

    jgn bagi chane el. tawar selagi boleh. kalau tak boleh ko blahhhhhhh je. bior tak terjual baju baju tu. pai nai lok pang. tak neai jgn tumpang. kahhhh

    BalasPadam
  7. perghh...best! mn tau one day dpt dtg sini..

    BalasPadam
  8. el!!!
    el!!!
    aku nak tu!!
    roti bakar tlorrrrr..
    lapor ni el!!!
    Happy weekend & TC yer!! ;)

    BalasPadam
  9. tekak kita dh selera makanan kt malaysia ni kdg mcm tak dpt terima makanan luar kan kak. balik malaysia mesti meroyan nk mkn makanan kita gak haha

    BalasPadam
  10. Salam EL..banyak menyoppinnn?..he2x..

    BalasPadam
  11. Brp hari hang kat sana, el?? takkan 2h1m aje??

    BalasPadam