Selasa, 20 Mac 2012

Pulut Mangga


dah jatuh chenta kt pulut mangga ni ms g hatyai ritu...ape lagi mil tya...nak mkn pulut mangga x..terus menantu hantu kata..nakkkkkkkkkkkkk ngan sore manja2 gitu hahahahah...sedap gilakkkkk tenkiu makk...hehehe


tgk gambar ni pun rs kecur lidah hahahah

nota bijik: sori lama x berblog...byk keje
insyallah nti el terjah uolz eh..jgn lupa sila join GA el tu
btw kena like2 fb tu bkn ape..itu syarat2 sponsor..bisness derang maa
kena lah promote...:)

thx uols sbb sudi join n terjah sini...xoxo

14 ulasan:

  1. sedapnye..Cekpipah dah lame ta mkan
    pulut mangga nie..
    dulu kecik2 mak selalu jugak masak..
    skrg da kurang...hehe

    BalasPadam
  2. baru beli last sunday kat thai expo .. ngidam since peknen dak adeel sampai adeel pun dah reti mkn ..mak nya x puas² nak mkn pulut mangga haha

    BalasPadam
  3. Nanti aku nak try kat rest thailand kat sini lah, terliur plak...ahahaha

    BalasPadam
  4. hummm....dgn manis manis mangga n lemak lemak pulut....mmg sedap tu elrmmm

    BalasPadam
  5. aku pun ingat nak wat pulut mangga la semalam. pas tu kupas mangga yg laki aku beli. masam preanggggggggggggggg. terus terbantut.

    last makan mangga ngan kicap. hahahaha

    BalasPadam
  6. sedapnya pulut mangga... suka sangat!

    BalasPadam
  7. makan mangga mak suka, tp bab makan pulut tu yg mak kureng.. Aci dop mak makan bahagian mangganya je, el plak mkn bahagian pulutnya. Barulah abis semua bahagaian..Ahahaha

    BalasPadam
  8. ko sajer jer kan dah ler windu nak makan pulut mangga hakak purdah...heavennyer!!!

    BalasPadam
  9. wah...sedapnya. mak mentua buatkan, ek?? pergh!! lg ler sedap!!

    BalasPadam
  10. Mak!!!!
    Ina nak jgk mak!!!
    Ayarkkkk!!
    Aku silap MIL ler pulok..
    Hik3!!!
    Terliur aku dibuatnya..

    BalasPadam
  11. Aku suket sgt el.nmpk jek,aku.musti bli

    BalasPadam
  12. adoii mencik lah koo dik
    pulut mangga tuuuuuuuuuuuu
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  13. bak mai cikit... nk gak rasa :P

    BalasPadam
  14. ehem kat kelantan ada jual pulut mangga camtu..tak sempat pulak mama nak rasa..hu2x..

    BalasPadam