Jumaat, 30 Mac 2012

THE MANHATTAN FISH MARKET - Today LAST OFFER RM6.99 ONLY

smlm ms terjah blog my pujaan atiku posh
npk offer psl MFM (Manhattan Fish Market)

 
The Of-fish-cially the best Fish ‘n Chips in town,
is dipped in batter and fried till crispy
Best with Chips and drizzled
with The Manhattan FISH MARKET signature
 Garlic Herb sauce
Best Deal in Town
Manhattan Fish ‘N Chips @ RM 6.99 
only
(Normal Price RM 16.90)

from 29 – 30 March 2012, 11am onwards
(Available for dine in and take away)
 

ha ape lagi gaji dah masok leh je mkn...muahahahaha
balik2 keje terus bersiap nak dinner kt MFM


smpi2 je kt mfm tu kan..aku tgk cam dah penuh meja..tp aku terus beratur..then ghopenye org2 yg dok meja tu x g book n order menu lagi..so depa kene beratur blkg aku...hahahah sib bek lah ada meja tuk kami..kira aku 1st lah...pas amek order n dpt duduk..tu dia xsmpi beberapa saat org dah ramai beratur...rejeki kami smpi dulu ehehehe


sj bw deme ni mkn kt sini ala2 pra-besday alana 28hb ritu ahaks
 

alana yg terpegun tgk meja mkn yg ada mcm2 gambar


ha smpi berdiri atas meja


mama el ngan alana


abg danish tu baru potong rmbut..aku sj acah dia...ni sape ni mama x kenal lah..mn abg danish mama...ni abg danishlah mamaaaa...eh ni bkn anak mama..mn anak mama...abahhhhhhhhhhh mama x kenal abg..ni bkn ahmad danish la babahhhh muahahahaha..smpi dia merajuk aku sakat mcm tu hehehe


order sudah maliiii...Fish N Chip..the best in town katanya


kami order 3 set..hehehehe kenyang!w/pun semegah gak nak abis tu..byk sgt..tp boleh lah nak mkn sekali setaun muahahaha

ha ape lagi yob...TODAY LAST DAY OFFER tu..ajok lah darling2 korg g mkn dinner tonite :)..eh lunch pun boleh pe hehehehe


MORE INFO ABOUT THIS OFFER SILA KLIK SINI



4 ulasan:

  1. Perghhhhhhhhhhhhhhhh!!!
    Mantop sggh makanan2 itu..
    Suka aku nengok anak dara ko wok..
    Seri btoi muka dema..
    Ko jgn ferasan..
    Deme jer tau.. ;p
    Happy Weekend!! ;)

    BalasPadam
  2. comel la headband baby. sedap ke kak tak pnh try lg

    BalasPadam
  3. ehem makin comil alana skrg ni..abg danish semakin ensem..he2x..el..mama tak pernah masuk restoren ni sbb mama tak makan ikan dr mama kecil lagi..hikk2x..

    BalasPadam
  4. tak sempat la el. kat kedah tak der MFM. meleleh ayaq lioq tgk gambaq nihhh...ishhhh

    BalasPadam