Jumaat, 9 Mac 2012

Grand Plaza Hotel, Hatyai, Thailand (Part 2)

 sblm nk ke sini..aku jenuh gak lah gugel otel2 kt hatyai ni...last2 kami stay kat Grand Plaza Hotel Hatyai ni yg rata2 kata mmg ok n murah.

Grand Plaza Hotel Hatyai ni betul2 terletak tepi jalan sebelah ngan Lee Garden Hotel dan Lee Garden Plaza (sopin mall)..lgpun Grand Plaza Hotel Hatyai ni mmg betul2 tgh town ok..korg nak g mn2 pun sng jln kaki aje..dkt2 sgt ngan tmpt sopin, market, tmpt mkn n mcm2 lagi lah..transport tut tut pun dah tersedia menunggu nk bw korg jln2..yg best tu..kuo je dr otel tu terus npk kedai mcm2 jual handbag, baju, brg2 keperluan n segala mak nenek lah...


Grand Plaza Hotel, Hatyai, Thailand

 
 Lobi dan Kaunter (mmg rmi org checkin-checkout..org melayu mmg rmilah :) igtkan cina2 tu siam mali..last2..Alor Staq mali talak sombong kahhhhhhhhh


satu malam RM88 jek..so kami amek dua bilik..dlm bilik tu semua ada kecuali kettle. Ha nak ayaq panas kena tepon operator dlm 1minit dah smpi ayaq panas dlm termos..hehe


caner eh nk explain..bilik ni leh tgk bilik yg lain..so leh bkk pintu tgk org sebelah..mil aku satu bilik..kami satu bilik...so mil aku tido ngan anak2 aku..aku tido ngan sape cer teka kahhhhhhhhhhhh..budak2 tu kemain seronok..berkejo2 satu bilik ke satu bilik wakakaka
ni bilik air ada tab lagi uuu..mmg bersih..aku suka..budak2 tu lagi lah suka dpt berendam..smpi tgh malam pun nak mandi...pokpekpokpek mama dia bg khutbah hahahaha


bilik kami ada balkoni pyalah besaq..tp bilik mil xde...tp aku x bani nak suh anak2 g kuo main..sat lagi anak kemn..aku kemn....ha naya..kan tgh teruja semua hahahaha..yg best  tv ada 80 cenel..cenel omputeh siam tv3 pun ado..budak2 tu kemain seronok tgk cite katun..layan aje dlm bahasa siam hahahaha..kata ada cenel porno..smpi nak cek-out x smpat nak tgk..kahhhhhhhhhhhh

ok pas ni nk stori psl floating market yeahhhhhhh

12 ulasan:

  1. bilik hak gitu dipanggil connecting room.
    harap maklom
    :p

    nok.. meh komen lagi kat SINI.
    lebiu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2.... :D

      Stetmen last ko x bley blah beb, wakakakaka

      Padam
  2. yang penting selesa.....lagipun masa bnyk kat luarkan...bess gak hotel ni

    BalasPadam
  3. Wah...best ni..rate pun murah. Agak2 bila ler akak nk sampai hatyai ni..hehe..

    patut ler ri tu buat passport ye..ngee

    BalasPadam
  4. hahaha... masa aku pi that day pun kamiu pilih bilik cenggini gak. sebab takut punya pasal. bila malam bukak le bilik tu.

    tapi kan, yg aku heran, time malam tu tetiba je 3 org kat bilik sebelah tu tido kat bilik kami. sorang pun tak tau mcm mana leh jadi cenggitu.

    kawan aku dak motorolla tu punya syok berendam, bila kuaq tengok ada blublack kat peha & betis. mula dah start meroyan kami.

    pakat dok kata bilik tu berhantu la bagainya. tu la kan gatai sangat. sapa suh pi ngan bachelor.

    BalasPadam
  5. simple & selesa...
    aku tgk anak2 mmg hepi tol, aku tumpang hepi.. ari tue FIL aku ajak gak p sana tp nasir x mau p takot aku bersalin kat sana plak nanti hehehe

    BalasPadam
  6. connecting room kot tuhh..hahahha kang kalo sempat layan channel tuh kang lain citer nyer lak kangg..huhuuu..

    murah tul hotel tuhh..nampak cam selesa jugak tuhh..kalo kat sini hotel cenggini mau dua tiga rat gak kot..

    BalasPadam
  7. wahhhhhhhhhhhh
    aku terujer nk ikot ko nih :)

    BalasPadam
  8. ehem cantik bilik dia..murah kan el rm 88 semalam..kalau mama nak kesana mama cari el dulu.. :)

    BalasPadam
  9. Nk tanya ni.macam mana nk booking hotel tu ye.bokeh bg info sikit tak?saya nk pegi sana bulan 6 ni mmg tgh cari hotel

    BalasPadam
  10. Nk tanya ni.macam mana nk booking hotel tu ye.bokeh bg info sikit tak?saya nk pegi sana bulan 6 ni mmg tgh cari hotel

    BalasPadam
  11. aah nk tanya jugak macam mane nak booking hotel ni.. boleh tak share? thanks

    BalasPadam