Isnin, 5 Mac 2012

The Gift Goes To???



utk jwpn tuk soklan aku kt n3 SINI..jwpn hanya boleh bg satu sj,,xleh kasi 2 3 ok..kahkahkah...jwnpn Alyn sgt tepat..so tahniah alyn nti bg nama dan alamat..kamoo dpt one of the gift kt atas tu...more story about our short trip kt hatyai, thailand next k...

yg lelain tgu eh...one of the gift atas tu akan jd milik korg..tgu my GA..bila daaa hahaha jap arrrrr..penattt weii menyopin kt hatyai..:)

11 ulasan:

  1. aik??apsal saye xdpt??hikhik..
    congrats alyn.. :)

    BalasPadam
  2. yeahhhh ... Saya menang motor!!

    BalasPadam
  3. Errr, kalau si alyn tu x moh, aku nok .. Muahahaha

    BalasPadam
  4. Tahniah!!!
    Wok!! Oooooooooooo ko g Hatyai beli apa utk haku?!!!
    Untuk Aqil x ada apa2 ole2 ke?
    Hu3!!!!!!!!!!!!!!!!
    Shoping raya erkkkkk ;p

    BalasPadam
  5. ha ah..pesal mak terlepas entry tu hah?? Cit!!

    BalasPadam
  6. beb, haku x kira, since haku x leh msk, haku nk gak satu. hu3

    BalasPadam
  7. tahniah buat pemenang..ehem ke hatyai ya el..

    BalasPadam
  8. sibuk ngan audit dalaman kan dah terlepas entry tu.. hish!

    BalasPadam
  9. muhahahaha... ada teka teka gak noh tuk hang pi melancong time ni. baguzzzzzzzzz

    BalasPadam
  10. aduh el... mmg izan dah terlepas ketapi ni. huhu...

    tahniah utk alyn ye!

    BalasPadam
  11. Aku nak fm hat tut tut kaler pink tuh!

    BalasPadam