Jumaat, 23 Mac 2012

Gambar Stacy Bersama Anak?


Jangan salah sangka pula ya, semua orang boleh bergelar ayah dan ibu. Kali ini, menurut sebuah laman gosip tempatan, Stacy sudah boleh digelar “ibu” kerana kini dia sudah mempunyai seorang anak angkat yang baru berusia satu bulan.
 
Bayi dalam gambar dipercayai anak angkat penyanyi yang popular dengan lagu-lagu rancak ini, diberikan nama Bella Valentina dan diambil dari sebuah keluarga susah yang memerlukan bantuan untuk menjaga bayi kecil ini.

Jika betul khabar angin ini, ia agak menarik perhatian kami, walaupun belum berkahwin dan masih muda, Stacy masih tetap mempunyai jiwa penyayang seperti ibu-ibu yang lain. Selebriti lain patut mencontohi niat suci mereka ini. Sebelum ini, artis seperti Almy Nadia dan Umie Aida juga telah membela anak angkat.




comel giler bella ni..kalo dpt kt aku mau aku gomol xhengat...bgs niat suci Stacy ni...harus jadi contohkan


nota bijik: pssttt smlm bodek sponsor..ada kata nk tambah adiah...xconfirm lagi..wait n see ya!hehehe :)

13 ulasan:

  1. comelnyer.
    dpt mak angkat kayo alks tuh :)

    BalasPadam
  2. comel sgt....trend la ni artis amik anak angkat

    BalasPadam
  3. bagi aku le, memangla si stacy ni kayo. banyak gak la retis m'sia yg dok ambik anak angkat mcm, OGY, Misha omar, Umi Aida bagainya. Tapi rasa mcm idup budak ni tak balance le. sebab bapak tak de.

    sian wei... aku tau la mcm mana hidup ngan single parent

    BalasPadam
  4. dah ramei retis ambik anak angkat rasanya.. dh mcm trand plak aku tgk.. tp janji niat tue suci murni kan :)

    BalasPadam
  5. Eeee comelnya. Ramai kan artis ambik anak angkt. Bagus btul dorg ni

    BalasPadam
  6. assalam EL..comel giler ank angkat stacy ni..ehem..pandai stacy jaga anak..he2x..

    BalasPadam
  7. adoiii cumei giler bebbbbb
    kalau akak sure nak amik
    adehhhhhhhhhhhhhhhh beruntung stacy .. org yg x der anak tuu payah nak dptkan anak angkat ;)

    BalasPadam
  8. Alolololololo...comei sungguh le baby girl si stacy ni!!! Arghh..bila la nak dpt baby nih??

    BalasPadam
  9. comelnye.. bikin aku jeles je ngan gegirl ni

    BalasPadam
  10. gebussssssnyer..pipi eh loyot..tgk pun dah geram..
    mana tau rezeki stacy makin bertambah lagi dgn kehadiran sicomel ni kan ;)

    BalasPadam
  11. huk aloooohaaaii..comelnya lahh si bella ni..mcm nak gomol n uli buat cekodok jek.. erk??? hahahahahaha

    BalasPadam