Jumaat, 30 Mac 2012

GAMBAR PROTON PREVE ATAU PROTON P3-21A - KELUARAN TERBARU PROTON


Sebelum ini ada kedengaran yang model terbaru Proton dengan kod nama Proton P3-21A bakal diberikan nama Proton Preve. Dan akhirnya hari ini gambar Proton Preve berjaya didedahkan kepada umum untuk mengesahkannya. 

Perbandingan Spesifikasi Proton Preve VS Toyota Vios VS Honda Civic?

 

 

Jikalau dibuat perbandingan di antara Proton Preve dengan Toyota Vios dan juga Honda City, tampak Proton Preve berada di kelas tersendiri.  Yang pastiya, harapan kami jika harga Proton Preve ini dapat dikurangkan lagi, ia merupakan bonus kepada pihak Proton juga (daripada aspek membina kepercayaan semula dikalangan pembelinya dan juga aspek pemasaran) di mana peminatnya yang meletakkan harapan yang tinggi sejak bermulanya desas-desus penghasilan Proton Preve ini.

Cuma bagaimana prestasi sebenarnya, itu kami pulangkan semula kepada anda, anda dan anda semua yang bakal memandu ujinya kelak.

Apa keistimewaan disebalik nama Proton Preve ini? Sama-sama kita nantikan pengumuman Proton? Atau anda ada maklumat & respon yang mahu dikongsikan di sini?


sumber beritasemasa




kedit foto forum lowyat.net




6 ulasan:

  1. ooo... yg ni la yg adik aku dok crita baru2 ni ehhehe

    BalasPadam
  2. nanti dapat la aku ni catalog keta poton baru ni. kelmarin aku dok dengar bos aku dok tanya ttg keta poton baru ni.

    BalasPadam
  3. ehem el..bolihlah el sambar satu proton preve ni ek?.nampak cantik sgt..

    BalasPadam
  4. menarik , tertarik, kau mmg da bomb :)

    BalasPadam
  5. menarik... harap2 harganya pun affordable juga!

    BalasPadam
  6. Baru pg td laki aku dok bercerita ms odw balik anto anak aku skolah, dia kata smart, pastu dgn harga tu boleh dpt full spec kalau nak banding ngan forte dpt min spec je...

    BalasPadam