Khamis, 29 Mac 2012

Gambar Majlis Pertunangan Liyana Jasmay


Pelakon popular, Liyana Jasmay, 24 mengikat tali pertunangan bersama Fathuddin Mazlan, 28 di kediamannya bertempat di Kemensah Height, KL, malam tadi.
Majlis dimulakan dengan bacaan doa dan diiringi dengan ucapan perbincangan oleh bapa saudara yang mewakili bapa pihak lelaki, Datuk Abdul Rauf.
Pihak lelaki menghantar 5 hantaran berupa set wangian Gucci Guilty, set telekung, sebentuk cincin, sirih junjung dan cupcake. Hantaran tersebut turut diiringi dengan hiasan tepak sirih sebagai tanda mengikut adat.
Manakala, pihak wanita membalas 7 hantaran berupa senaskah Al-Quran, set butang baju melayu, sebijik kek, sehelai kain samping, biskut, pewangi berjenama Dunhill dan cupcake.
Majlis kemudiannya disusuli dengan adat menyarung cincin dimana Liyana Jasmay tampil anggun dalam persalinan Rizman Ruzaini yang bernilai RM 10000.







Kedua-dua pihak keluarga bersetuju menetapkan tarikh pernikahan berlangsung pada 24 Januari 2013.
kedit ohbulan
Tahniah pada Liyana Jasmay dan tunang beliau. Sweet giler liyana ngan baju tunang tu..raya nak buat lah cam tu..tp aku sweet x cam liyana..kahkahkahhh sabo je lah

8 ulasan:

  1. huhu mmg nampak sweet je Liyana kan..tunangnya nampak matchured skit..

    BalasPadam
  2. cantek sgt...suker baju liyana...moden & simple!!!

    BalasPadam
  3. sweet & comel liyana jasmy

    BalasPadam
  4. Fathuddin tu bila seyes nampak punya la matured. Tapi bila gambo last tu dia senyum. owh.. so sweet.... leh tergoda ni.

    hang buat la baju cam tu wei, aku nak tengok. muahahaha...

    BalasPadam
  5. canteknyer baju dier. i lioke :)

    BalasPadam
  6. Ensem sungguh tunang si liyana tuh!!

    BalasPadam
  7. Cantek mmg cantik lyana ngan baju dia tp tu lah...bila tunang pakai baju melayu siap bersampin tp yg pempuan pakai dress ala2 omputih, hmm..
    Serupa mcm persandingan lisa surihani ngan yusry dulu lah. Lisa bkn tak cantik...tp cantek sgt ngan pakaian dia hari tu. Tp tu lah, yusry siap bertengkolok dan bersampin dh mcm raja2 melayu..tetapi pempuan ala2 omputih.

    BalasPadam
  8. ehem ensem tunang dia kan..he2x..

    BalasPadam