Rabu, 28 Mac 2012

Gambar Fizo Omar Bercinta Dengan Kakak Anzalna Nasir?

Mendengar khabar angin yang bertiup dari blog-blog hiburan mengatakan bahawa Fizo Omar sedang bercinta dengan kakak salah seorang selebriti jelita Malaysia, Anzalna Nasir.
 
Apa tidaknya, memang diakui, Fizo Omar jarang dikaitkan dengan gosip-gosip cinta walaupun dia memiliki wajah yang tampan dan badan yang “super-nyumnyum”. Namun kali ini, sebuah blog hiburan telah menyiarkan 2 keping gambar dipercayai diambil ketika acara Formula 1 Grand Prix yang berlangsung baru-baru ini di Sepang.

2 keping gambar tersebut menunjukkan Fizo Omar dan kakak Anzalna, Diana Nasir kelihatan ceria dan selesa bergambar bersama. Fizo Omar pula hanya memakai baju ‘Superman’, biasalah duta produk Superman kan.

 

Apa yang pasti, jika benar Fizo Omar dan Diana Nasir mempunyai hubungan lebih dari seorang kawan, maka tak salah jika cerita ini diuar-uarkan. Apa salahnya berkongsi berita baik? Kita nantikan pula jawapan dari Fizo Omar sendiri selepas ini ya!

nota bijik: perghhh seksi gak eh diana ni..fizo pun kacak...ahaks

kedit ohbulan




11 ulasan:

  1. Hi k.el..shoutbox k.el problem erk??huhu...
    Nyue pon xdpt gaji ag..miskin nie..huhu..


    k.el ok x header bru nyue?xcm kanak2 ke?

    BalasPadam
  2. aku suka anzalna tu. cantik & ayu. pas tu suara dia mcm manja manja sket. dalam iklan apa ntah yang dok ckp ttg muka dia terpampang kat majalah.

    seksi benor kakak dia noh. fuyooo.. seluar ketat.. baju boobs.. boobss... terbenjol. dasyatttttttttttttt. dare to show of you.

    BalasPadam
  3. Cantik orangnya..
    Si cantik dgn si handsome..
    Molek bebenor ler tu.. ;)

    BalasPadam
  4. adik dia ni bukan awek pada pelakon mana tah......takper janji yeppi!!

    BalasPadam
  5. adeh.. awat aku tak kenal sape anzalna nih?
    tak cukup sokabar-majalah-mangga la aku ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko ni kak...n3 pyalah sokabar majalah x tau sape tu anzalna eh muahahaha
      dia ni finalist dewi remaja seangkatan ngan neelofa ngan izara tuh
      ha tgk x gemersik kalbu tu kan dia jd gf akashah..lupa lah tu hehehehe

      Padam
  6. ehem cantik orgnya..tapi seksi sikit..hikk2x..

    BalasPadam
  7. Macam dolly parton aja

    BalasPadam
  8. Sapa ekh azalna nie
    xkenal r..,tpi fizo kenal r....:-/

    BalasPadam