Khamis, 22 Mac 2012

Dia Pun Sebok Nak Menenet


apalah sj lah budak ni..x abis2 kaco mama nak menenet...sure dia mesti nak menenet sama...muahahah jom kita tgk apalahhhhhhhhhhh alana buat tu 
(see jemari2 dia ok)


kamoo buat pe sayang..(see jemari2 dia ok)


ooooohhhh tgk cat eh..sakan budak ni..kemain gelak sengih2 tgk cat..nyamfahhhh..ni lah koje dia..ari2 tgk gambar cat..kalo dia ngis2 ntah hape2..ko tunjuk gambor cat..terus dia ckp..shuhhhhhhhh shuhhhhhhhhh hahahahaha


gambar2 cat yg buat alana tersengihh x henti2..hahahaha


seronok bkn main..ko jgnlah cuba nak kaco dia..dia x bagi..aku just nak tekan arrow tu pun dia x bagi ok..dia nak wat sndiri muahahahaha (lg sekali tgk jemari dia)..sggh2 nak click arrow atas bwh tu hahahaha


ok muka siyes..(tp tgk jemari dia) muahahaha gelak aku tgk telatah alana ni taw



Uploaded with ImageShack.us

kt atas ni video yg smpat aku amek..tgk jemari2 dia ok..nak tergelak...pandai sggh dia...tu sure dok tgk abg danish..mama..abah dok click2 sn sini hahahaha sabo je lah anakkkk

9 ulasan:

  1. haha...jari pro tuh...
    memang terbaikla kaann...haha

    BalasPadam
  2. CONFIDENT JER MUKA ALANA KANNNN..CAM TAU2 JER NAK BERTENET TUH...CUIT BEBB

    BalasPadam
  3. muak confident ngan jemari nampak cam betul betul jer. hahaha

    Mana dia tak tau el oi, dari dalam perut dia dok tengok hang bertenet. sure la dia pandai.

    BalasPadam
  4. Bebudak skang ni cepat belajo ttg ni, hheee

    Cm tau2 jek ye dia dok tekan2

    BalasPadam
  5. Comel la anak ko ni...ada gaya cekciterylaaa shuker meow yer!!

    BalasPadam
  6. ehem pandainya alana..EL alana dah ada FB tak?..ha2x..

    BalasPadam
  7. hamboiiiii alana..kemainnn yer....lebih kurang je la kak ngan qaisara...itu la budak2 skang ni, cepat belaja..

    BalasPadam