Khamis, 29 Mac 2012

BURGER BAKAR KAW KAW WANGSA MAJU

elehhhh berlagak le tu nyamfahhhhhhhhhhhhhhhh
cam kome jek leh mkn burger bakar kaw kaw tu..eh teman pun dok penang leh pecut laju2 taw g wangsa maju dek fanatik nak mkn burger bakar kaw kaw yg dikatakan kaw2 oleh pelusuk dunia..muahahahaha

jom kita ikuti perbualan yang sempat dirakam beberapa hari yang lalu

adik ampang : assalamualaikum kak..wat pe tu..msk pe rini
aku: walaikumsalam..terlupa lak aku msk ape ritu muahaha
adik ampang : bla bla bla
aku: gosip tettttttttttttttttt kahkahkahkah dipendekkan. eh ko nah mkn burger bakar kaw kaw x kat wangsa maju..dengor kata femes gilerrrr...burger dia masyallah sgt vesarrlah...
adik ampang: burger bakar kaw kaw kat wangsa maju?..xnah dengar lah kak..apa tu kak
aku: woiiii ko dok sn leh x tau fasal burger gedabak giler sedap giler coollllllllll masyallah sgt2 hebat lahhhhhh..dulu ada msok program BEST IN THE WORLD tu
adik ampang: xtau lah kakk 
aku: vongoklah muahahaha
adik ampang: ngeh3x..xpe nti weolz p terjah..ape2 nti roger

3 4 hari kemudian:

adik ampang: assalamualaikum kak..kak cer cer teka kami kt mn
aku: pulakkkkk..ermmm cer bg hint skit
adik ampang: ok ok kt b kk
aku: terus confident kuala kangsar (kampung aku daaa) muahahahaha
adik ampang: bukanlahhhhhhhhhhhh 
aku: abis tu..kota kinabalu..wow mee kolok satu
adik ampang: eeeeeeeeeeee akk ni bukan2
aku: abis tu..ermmm takan genting..cameron...bukit tinggi kot (adik aku ni kuat berjalan tu yg aku teka tmpt2 yg sllu dia pi)
adik ampang: lorrrrrrrrrrr semua bukan lah kak...ok ok kalo kata wangsa maju
aku: kepala dah set terus cakap kuat2...BURGER BAKAR KAW KAW keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
adik ampang: apalah kak ni sakit tinge org..hahahahahah betul2..ni weolz tgh tgu order ni..akk pya psl promote giler2...org tgu gak lahh nak rasa sedap ke idok
aku: huwaaa terbakar akk ok...nyamfahhhhh...ok ok xpe2..sambil2 tgu korg twit2 ke bbm ke...pape2 ni gitau kesedapan burger tu taw

2 jam kemudian

 
adik aku MMS pic di tempat kejadian...tu dia pjg beratur
then MMS kedua

 

huwaaaaaaaaaaa mmg terbakar diri sndiri ni..rs nak gigit2 gambar ni voleh muahahah adik aku kata pukul 7mlm beratur..kul 9mlm baru dpt order...apa yg penting katanya sedap dan berbaloi2..ha dah janji ngan dia kaloo aku turun KL suh dia bw g wangsa maju carik burger bakar kaw kaw...muahahahaha

ha xcukup tgk itu gambar..meh tgk gambar yg aku curik kt 2blogger ni..muahahaha



2 pic from mak lagenda..tenkiu mak..(kahkahkahhh x mtk izin terus copy paste sini )


pic frm cha..thx cha halal eh (ni pun x mtk izin terus copy paste sini kahhhhhhh)

haaa caner mengugat nafsu kome idok...kalo sape2 g sn nti tulun tulun bakarkan diriku ngan cerita ceriti korg psl burger bakar kaw kaw ni eh..kasi bako sm puan el tu muahahahaha

burger bakar kaw kaw ini terkenal sbb daging burger dibuat sendiri..ketebalan u see lah sndiri..dgr kata sos mushroom mmg terbaek..adoiii meleleh aku taw...en. od bila nak turun kl lagi??????

eh posh kamo udah ke sn blum??? 

jangan lupa GA masih lagi berjalan...sapekah gerangan yg mendapat jam tangan..wallet..handbag..dah byk lagi hadiah giler cool :)




12 ulasan:

  1. hikhik..kalau adi ampang xleyh bawak roger je adik wangsa maju nih...
    bru sekali makan burger ni pastu seminggu xleyh pandang beger..hakhak

    BalasPadam
  2. kat penang bleh dapat x ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha kt penang ada..tp bkn kaw2...grill..nti el buat review ok tguuuu :)

      Padam
  3. haha kak el nak copy paste gambar sy bg royalti please. nanti ka el turun KL try tau tp ada lg satu burger yg best. tunggu entry sy :D

    BalasPadam
  4. mak datokkkkk!!
    kaw2 kau....

    BalasPadam
  5. eh eh ada dengar cite nih jugak..alamak bila nak gi nih..kalo gi nih harus tunjuk kat el..wahahaha..jangan mare ye..

    BalasPadam
  6. wah hang kan main perli kat aku naaaaa...pikir 2 jam tu pengsan nak ngajak mr y.....aduhai camno ni punyala lama ..burger ni dalam waiting list..mungkin kena bwk bekal kot hehe

    BalasPadam
  7. Aku yg dekat pon lom smpi g, laki aku xmaunye nunggu cenggitunye lama tuh, buang karen katanya...huhuhu

    BalasPadam
  8. Patut ponnnn masa mula2 tgk pic daging burger kena bakar tu cam kenal jerk!! Ekekeke...

    BalasPadam
  9. perghhh... terangkat aku tgk burger dr mak lagenda tue...
    mcm dlm TV ja kat oversea slalu ada g2

    BalasPadam
  10. that day tengok kat jalan jalan cari makan tu. ada agi yg best dari ni. rega 70 hengget. gila babas laki aku ckp makan berger saja 70 hengget. tak ingat aku kat mana tapi kat KL la....

    kalau aku la makan mcm ni punya saiz burger, silap haribulan leh terpengsan.

    BalasPadam
  11. ok..this time nampak mcm delicious..tp tak kose nak menunggu..bek buat sndri je la..lapis je ramli beger tu dua tiga kasik tebal itu macam..hakhakhakhak...

    BalasPadam