Khamis, 5 April 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY


THIS IS STICKY POST..PLS SCROLL DOWN TO ENTER NEW ENTRY


MENANGI HADIAH MENARIK SEPERTI KAIN COTTON, HANDBAG, WALLET, JAM TANGAN, FREE HEADER DLL LAGI.

NAK JOIN KLIK SINI SEMUA DETAILS ADA DI SANA. ENJOICEE

nota bijik: SILA FAHAMI SYARAT2 YG DIBERIKAN YEA TAKUT 
PENYERTAAN ANDA DITOLAK..baca betul2 eh :)

11 ulasan:

  1. nak menang.... tp huhuuu.. x leh nk cukupkan syarat2nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://tmerah.blogspot.com/2012/03/arwendanish-1st-giveaway.html

      Padam
  2. dah buat n3 tu sket sket. tapi tak mau publish lagi. muahahaha..

    BalasPadam
  3. mmg menarikla tp aku kena fokus nak masuk GA ni....bnyk step nak ikut...insyallah akan aku masuk chewah!!!

    BalasPadam
  4. Ko nanes el?!!!
    Aku mst bg sokongan padu kat ko punya lah..
    Bukan pasal nak hadiah semata2..
    Tp pasal ko.. ;p
    Kalo dpt hadiah tu kira bonus ler tu..
    Ngeeeeeeeeeeeee!!!
    Aku join el.. ;)
    Gud luck 4 ur 1st GA!!

    BalasPadam
  5. ehem banyaknya adiah..kalau mama senang mama join juga..hu2x..

    BalasPadam
  6. macammana nak letak banner kat sidebar?

    BalasPadam
  7. eah , nak letak banner kat sidebar mcm mane ?
    code die takde , dah try buat , sekali besar banner tu

    BalasPadam
  8. yana n aira

    save pic banner kt mn2 browser.
    then bkk blog
    klik design
    pilih add a gadget
    pilih picture
    masokan gambar banner tu tadi
    n letak link n3 GA dia dlm ruangan link kt atas tu
    then save

    :)

    BalasPadam
  9. salam.saya da join.harap2 saya da rezeki utk menang GA nie..thanks

    http://tmerah.blogspot.com/2012/03/arwendanish-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  10. :) , akak saye guna blogskin , takde add a gadget

    BalasPadam