Khamis, 2 Februari 2012

Terkena Air Panas

kesian en. odku cedera teruk akibat terkena air panas ms raya cina ritu..mc 4hari...air tu meletup terus kena bahagian muka dan perut..syukur sgt2 bahagian muka xde ape2...kalo kena..kena cari laki lain kot aku nih muahahahaha

2jam kena tu terus naik belon2 kt perut dia tu..ngeri tgk..sian plak kat dia nk bgn nk jln nk gerak skit pun xbleh...mula2 xmo g klinik..just sapu ngan myk gamat ngan lendir lidah buaya tu..katanya kurang skit sakit..esoknye xleh jadi terus g klinik..smpi kebas2 kaki tu..lgsg doc suh refer hospital kalo teruk sgt..en. od aku ni ketegaq skit..xmo pi pun..last2 alhamdulilah luka tu makin lama makin sembuh n makin mengecil..tu pun pas sapu ngan myk kelapa dara dr biol asli tu...

1st day kena tu makan pun bersuap..ate sakit kan..nak gerak2 pun x leh..mkn pun baring jek..sbb kalo duduk mmg sakit...en. od kata..sian uuu kena wat keje semua..nti kalo aii betul2 sakit n kena admit hospital uuu kena jaga taw...aku kata...boleh blah u jgnlah diri u tu sndiri..aii xde ms nak jaga2 org sakit ni taw..byk lg keje nk kena buat muahahahaha jaat x bini dia.. cam tu lah kami seloroh/melawak/mengusik ..kdg2 tu riuh rendah mcm org bergaduh..tp bkn gaduh dok berseloroh xhengat..smpi dgr abg danish kata kt bwh umah...apa bising2 tu..gaduh ke...kahkahkahhhhh sabo je lah anak dah pandai ckp ni

tp w/pun en. od tgh sakit mcm tu..dia masih boleh wat keje2 umah mcm setel kain yg nak basuh, sidai kain, kemas umah, jaga anak2, layan kerenah anak2, buang sampah semua tu dia pelan2 buat..dia tau bini dia kang bising pokpekpokpek..xthn nk dgr nti mau tarik muka masam..wekkkkkkkk
tenkiu sgt2 pd beliau...mn nk cari laki cm ni..mmg superBBB n ringan tulang lap u darling ahaks....wahh puji laki sndiri npk kahkahkahhh

so alhamdulilah skrg dah makin elok n leh gerak gempur muahahaha lagi

luka yg semakin mengecil dan kering