Rabu, 15 Februari 2012

New Star Was Born


 goreng kaw2 arwennn muahahaha


petik gitar smbil menyanyi


lagu pe tu arwenn...emmm emmmm agu x tau la mama hahahaha
 

new ella boleh??emmm avril lavine kot lalalala


siap lompat2 ko..sekali ngan hangguk2 kepala
 

kahkahkah abg danish pun nak join sm..tp cam lawak je abg danish petik gitar lgsg kelaut muahahaha
 

arwen pndai...tgk jari2 dia petik tali gitar tu pun ada style


ok ok abg petik gitar..arwen nyanyi


kemain arwen tu hehehe

ekceli gitar menan tu bs belikan..tgu mak pak arwen belikan berjaman lerr hehehe
hari2 dok pulun gitar tu jek...cam ada bakat lak anak aku..kalo x asah sayang plak kan

15 ulasan:

  1. Amboiiii.... Cekcinye rokstar tu.... Ahahahaha

    BalasPadam
  2. punyer la layan menggoreng sampai lupa pakai suar
    kehkehkeh!!!

    BalasPadam
  3. wah wah.. rockstar seksi wooo...
    mak kamu sibuk menggoreng di dapur, kamu sibuk menggoreng gitar tu sampai hanguk hanguk & lompat lompat.

    cayalah kamoo..

    BalasPadam
  4. kelaasss ur kids...mmg ada bakat...rupa pun ada bonuslaaa ni....leh masuk bintang kecil

    BalasPadam
  5. Walaweihhhhhhhhhhhh!!!
    Goreng!! Kasi goreng kaw kaw!!
    Biar hangit umah omak kau jadinya..
    Hu3!!!!
    Wok El, anak ko berjiwa seni..
    Ni menurun dr apak dia ke omak dia nih..
    Hi3!!!!!

    BalasPadam
  6. ellesya boleh join nih... el arwen kidal ker?? sama mcm ellesya la yerr

    BalasPadam
    Balasan
    1. leh wat group ni hahahaha...xdelah arwen tu tgn mn2 pun bedal sj :)

      Padam
  7. alololo arwen ni... ada bakat nak jadi rock star ni!

    BalasPadam
  8. hahaha ni pengaruh tv ni kakak.cuba ajak derang tgk barney n friend ke, majalah 3 ke..uhuk3

    BalasPadam
    Balasan
    1. no no pengaruh tv...pengaruh bapak dia hahahaha

      Padam
  9. perghhhhhhhhhhhhhhh... haku salute la.. yeay yeahhhhhhhhhhh....
    jom wat band kapok. ko nyanyi ;p

    BalasPadam
  10. Hahaha..anak daro lbh terrer bergitar dr abangnya ye el! Ada bakat jd guitarist tuh

    BalasPadam
  11. wahhhh..abg danish dihatiku....mmg betoi la hang ckp..tgn awen petik gitar jd style dr abg danish...hahhah

    BalasPadam
  12. bakal pengganti man kidal..hikk2x..seksinya .. :)

    BalasPadam