Selasa, 28 Februari 2012

Naik Tut Tut dan Makan Coklat yihuuuuu

ok ok aku bkn kt thailand ok...ritu gambor monyet jd isu pulak sangka aku g indon..muahahaha
korg ni mmg BEST lah sj ngusik aku give me five hahahaha

korg tau ape itu tut tut..bkn kentut ye kwn2 hahaha ni teksi yg digelar tut tut atau duk duk...kalo g belah thailand tu sure berlambak tut tut..comey2 belaka...jom nek tut tut sambil berkentut boleh hahaha

so igt kt thailand jek ada tut tut..kt penang ada ok hahaha
smlm terjpe satu tut tut kt sopin mall Penang Berjaya Time Square 
tp tut tut tu just perhiasan sj xleh nak bw kami jln2..ape lagi budak2 tu nek syok lahhh


cantekkan tut tut ni..sayang plak x leh bw jalan2..kalo xleh pusing2 satu penang


kemain budak berdua ni..xpe2 nti kita nek hat real pya ok anak2


smlm pas wat laksa..petang tu aku ada date ngan wantie..nak amek hot plate aku order mgu lepas..xsangka rejeki anak2..wantie kasi coklat gift yg nah dia msok kelas coklat ritu..perghhh sedap ok coklat ni..x manis..aku suka..budak2 tu lagilah...abis kami bedal dlm kete smlm hahaha..thank you wantie


mula2 sayang nk mkn..lama2 tgk tu abis kami bedal hahahaha sedap sgt :)


hat ni plak lolipop bunga...sedap jugak..arwen paling suka hat ni...abg danish lak suka hat dlm kotak tu...


see smpi felin2 bagai hahaha


abg danish pun bedal satu
korg nak order leh la order kt wantie


oh kami ada kt Penang Berjaya Times Square..ada air pancut kt situ see npk x kt blkg kami tu
mcm jakun smpi nak berfoto..fedulikkkk hahaha


sorg layan coklat sorg layan air pancut
 

yeayyy kami berdua foto by abgdanish.com ahaks


13 ulasan:

  1. matik2 aku ingat ko pi Thailand...santekla tut2 tu dari yg kat thailandnyer...sedapnyer dia makan ceklat tuyer...mana tau danish ada talent nak jadi profesional photographer....

    BalasPadam
  2. ooo... ke sini ghupernya korang anak beranak semalam. baguzzzz, gi tengok wayang ke?

    hamboi, tershipu shipu malu lak aku baca N3 ni.

    BalasPadam
  3. yelah el... ingatkan dah sampai thailand tadi... cantik lah tut tut kat situ. bersih gitu kan.

    coklat homemade ni mmg selalunya sedap sangat... kemain abg danish makan coklat tu ye.

    BalasPadam
  4. Kat belah mana tuh? Napa aku xtau Ada Penang times square... Muahahaha

    BalasPadam
  5. kaki ayah danish ilang sikit...hehee tp ok la jugak tau dia snap gmbr...

    BalasPadam
  6. best x time square?? dh 3bln kt Pneng, CG x p lg TS.. hehehe.. sedapnyer tgok cklat tu...

    BalasPadam
  7. ha ha ha, kalo aku pn x kesah. janji posing :)

    BalasPadam
  8. byk x menan dlm tue? dlu masa mula2 bukak aku p sna x best arr x byk kedai.. mcm x dpt sambutan ja kat c2kan..
    nak gak choc tue.. tue la aku da tgk wantie g class tue.. bestkan dpt wat sndrik.. yg lolipop bunga tue aku suka la tgk cantik...
    pasal laksa td aku baca x dan nk komen kena g site..
    bkn ke laksa penang ada tarok sardin dlm tin tue? sbb aku tgk recipi hg mcm laksa kedah ja :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ka..x tau plak..nti aku cuba :)
      aku tgk ritu resepi laksa penang pki ikan kembung tu yg buat ikan kembung...

      Padam
  9. arwen seswai jd model cekelat..
    ketara kefeelingan kesedapan kecekelatan itu.

    BalasPadam
  10. ehem sedapnya coklat ..nak sikit bolih..

    BalasPadam
  11. YA Allah besornyer danishh..mesti tinggi macam laki ko diyer kannn..ngan tinggi ngan besor nyer...kalah Danial,nie kalo ukur mau Danial kat ketiak Danish jerk neh....hahahaha..

    BalasPadam