Selasa, 14 Februari 2012

MANDI NAJIS! SANGGUP??



sblm korg klik play nk tgk video tu 
sila bc kt bwh ni dulu 
smlm layan bam margera pya filem 3D
korg nah tgk filem/dvd jackass x..giler vavi pya video
ok ryan margera ngan famili dia mmg giler ok ngan kwn2 dia lagi lah bengong
tp they all ni mmg x tau nk ckp apa dah..giler semua x msok dek akal derang ni buat 
tp kelakar nak mmpos ok..they all ni mmg giler rare sggh

sggup ok dok dlm toilet gerak tu then kena curah ngan najis2 tu..UWEKKK
nak muntah..xsggup tgk full..tgk kejap2 tutup mata..kejap2 tutup mata

sape x sggup tgk jgn tgk ok 
lagi2 org yg tgh makan 

smlm aku hampir2 muntah bkn sbb video psl najis tu psl lain..bleh plak deme ni suh kwn deme ni yg gemuk g exercise kayuh beskal setempat..then peluh2 dia yg kuo tu..depa amek minum..MINUM OK..siap lap2 badan kwn deme tu dah perah dlm cawan..adalah dpt dlm half cup...aku yg tgk pun hampir2 muntah...terus kalih kot lain..en. od suh tgk smpi abis..aku dah wek wekkk dah...en. od kata org yg amek video tu yg muntah...then org yg minum tu baru skit  mnm terus laju2 muntah..bluekkkkkkkkkk..adoii pengotoq ok..deme2 ni mmg rare gilerrrrrr



ada lagi ada lagiiiiiiii
hat ni giler kelakar..smpi satu umah aku gelak ngan en. od..sumpah kelakarr giler

tgk INI

korg tgk kaki org yg xpki suo tu..smpi terketaq2 lutut ok..wakakakaka
dia tu paling penakut dlm ramai2 tu :)

8 ulasan:

  1. Wok el..
    X sanggup awok nak nengoknya..
    Belum tengok tekak ni dah rasa loya2 nak muntah..
    Tu baru baca blom tgk video lg..
    Ayarkkkkkkkk!!!
    X lalu teman.. ;)

    BalasPadam
  2. aku ja yg sllau rugi x leh tgk video2 hg huhu

    BalasPadam
  3. aku lom luch lg. tak sggup aku nak tgk.
    kang tak psl2 tak lalu nak makan....


    p palang s
    aku suka la rmh baru ko ni.. tak sempit.
    rmh lama cam rmh setinggan hihihihi!!!

    BalasPadam
  4. baru baca entry pun rasa nak muntah.. baik tak yah tengok.. terima kasih sbb bg peringatan dulu.. kalau xde peringatan tu rasanya dh lama zie tgk video ni..

    BalasPadam
  5. walopn hakux leh tgk. haku bacer komen ko aku dh geli. apa pelik benornyer? erkkkkkkkk

    BalasPadam
  6. aku tak mo tengok la kalau cam ni. sat tetiba aku dok muntah. org ingat aku peknen pulak.

    dasar gila la deme tu. minum peluh. uwekkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  7. aku pon, hahahaha.... buat apa aku tgk kalau menghilangkan selera aku beb... keh3x....

    BalasPadam
  8. ehem..mama tak makan lagi ni.. :)

    BalasPadam