Sabtu, 4 Februari 2012

Kotak Komen Hilang

Huwaaa sedih giler2..td pagi ok je 
ni gatai tgn lah ni pi tuko layout template lain
TERUS HILANG KOTAK KOMEN aku
komen disquss tu aku dah buang..so la ni guna hat lama
tu lah kalo dah buta IT xyah lah pi gatai godek2 dlm blog tu...eeee skang sape ssh

pelisssssssssssssssss help me kwn2
sape2 tau x caner nak kembalikan kotak komen tu

pelissssssssss email to me URGENTLY
jasamu AKAN KU BALAS :)

nti email kt aku

elly_syok007@yahoo.com
or YM terus nok


5 SAAT KEMUDIAN

eh dah ada balik lah kotak komen tu
kena wat N3 baru
baru lah kotak komen yg baru tu kuo
tapi caner nak dptkan balik kotak komen n3 yg lepas2 tu eh??
pelisss2 sape2 tau x


tgh usaha gigih nak tacap langsir umah baru ni...ok x?

3 ulasan:

  1. salam el..sbb mama pun buta IT sikit..mama tak berani nak godek2 blog mama ni..ha2x..takut hilang lenyap semuanya..mama harap ada yg akan membantu el..sori el..mama pun buta IT sikit !!..sob2x..

    BalasPadam
  2. Wahhh..mood makap rumah sudah mari ka el??

    Bab2 htlm or blogspot ni, mmg hampeh mak tatau el. Nak tolong pun tatau camne nak buat..sori sgt2 ye el!

    BalasPadam
  3. Haishhh, bior org yg pakar lah ye menjawabnye... :D

    BalasPadam