Selasa, 21 Februari 2012

Ha!!!Buat Apa Tuh Ha?

dulu time xleh jln..xleh memanjat...xde plak nak kaco org tgh ngadap lappy..tp skrg..tgklah...pantang org tggl je lappy tu...boleh dia panjat kerusi tu..ha cam gaya terer jek nk guna lappy mama tu eh...tu kalo x tgk..sure gedebak jatuh..then ngis guling2...kahkahkahhh..kalo xde org tgk dia sure abis dia hentak2 jek keyboard n skrin lappy aku tuh...

time ni aku baru je kuo dr bilik...terus npk dia tercagok dpnn lappy aku...dok tya dia...ha!!!terkujatt dia tp leh senyum lagi ok...ha!!!buat ape tu ha..ngan gaya cam betul jek jwb...mmm ja...mmm ma..mmm bah..mulut pokpekpok ntah hape dia dok mengomel smbil tunjuk gambar ultraman kt skrin tu...ooo dia tgk gambar ultraman abg danish dok tgk tadi...hahahaha

mcm2 lah ini budak taw

13 ulasan:

  1. tuh dia nak sambung jadi bloggerlah2=)

    BalasPadam
  2. he3....dh tunjuk minat nak follow mumy dia jd blogger jgk erk?? wahh..bgun tdor terus g kat laptop..he3

    BalasPadam
  3. camni nyer comei mesti ko tak mampu nak marah..sabo jelah...hehe

    BalasPadam
  4. hahaha... sib baik hang sempat tengok. kalau tidak dah sadaqallah la lappy hang tu.

    ish.. ish.. cam na la pulak dak aleesya tu kalau dah leh jalan nanti. mau ribut taufan umah aku.

    BalasPadam
  5. pas ni jd mcm ellesya la.. aku blk ja keja kena on lappy kat dia pastu msk Utube.. pastu sndri click la mana cartoon dia nk tgk.. pandai plak dia guna laptop.. hehhe...
    serius aku tgk lappy hg atas kerusi kecik tue, klau jatuh nanges weiii

    BalasPadam
  6. kehkehkeh!!
    cam adief dulu2..
    sekali terkantoi..

    BalasPadam
  7. Amboihhhh..mau jd blogger jugakkah??

    BalasPadam
  8. musti dier ikot pranagi ko kan?
    tapi mirp ngan aed la... sok leh la drg cintan cintun online. ha ha ha 'p

    BalasPadam
  9. Budak2 skang ni, mmg cepat belajo benda2 electronic ni... Hehehehe

    BalasPadam
  10. hikk2x.. jangan2 alana nak buat blog tak el? ha2x..
    ** maaf ya el..aritu mama down, arini baru dapat lawat el..hu2x..

    BalasPadam
  11. hamboii alana...nk tgk citer apa kat laptop mama tu?? soh mama bukak...hehe..

    BalasPadam