Jumaat, 24 Februari 2012

Gambar Pernikahan Lisa Surihani dan Yusry versi edited



gambar lisa dan yusry lagi..hahaha abes kata peminat lisa kan hehehe...
sgt sporting derang ni bergambar...hahaha..xmcm stgh artis tu control glem je lebih
sukalah kombinasi warna tema pernikahan derang ni..ada putih..soft pink..coklat muda..coklat tua..biru skit...npk sgt suwittttt kan kan kan..yg penting x sarat ngan mak nenek brg deko tu..sgt simple dr baju smpilah tmpt akad nikah tu...niceeeeee

so ahad ni jgn lupa majlis resepsi plak x sabar nak tgk lisa nie ahaks

smoga lisa dan yusry bahagia hgga ke syurga..layarilah rumahtangga dengan baik
kalo ada gaduh2 tu biasalah..tp cepat2 setel ok..jgn simpan lama2..ekekeke


update 21/5/12 gambar Lisa dan Yusry bercuti di Singapore klik SINI







6 ulasan:

  1. tahniah lisa & yusry..semuga berkekalan hingga akhir hayat..amin..

    BalasPadam
  2. seyesss cute mereka berdua kan
    macam memang dah dijodohkan bersama
    wajah pun seiras bersama ..
    sooooo cute

    akak pun x sabar el ..;)

    BalasPadam
  3. yusry menten muda remaja gittew..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la kan, dh 39 tuh... Hehehe

      Suka aku layanpic dorg ni kat blog2, Jd phenomena lisayus skang ek... :D

      Padam
  4. aku pun suka gambo ni...dua2 sporting....nak2 si yusri tu kan ker cool bukan senang nak buat muka ala2 candid gitu......mesti terasa kemudaan lepas kawen dgn lisa hehe

    BalasPadam
  5. semoga berbahagia lah dorang ni sampai ke syurga....nampak yusri kali ni hepi tak kontrol dh, hehe..

    BalasPadam