Sabtu, 18 Februari 2012

DAPAT LAGI from KELAB JUTAWAN



sure korg ada tertya2 apa dah jadi ngan Kelab Jutawan puan el tu kan ada x?...ada? adaaaaa?xde pun xpe kahkahkahkah

   aku la ni pun x aktif ngan Kelab Jutawan tu..ms mula2 join tu jek kemain sakan promote sn promote sini..alhamdulilah duit modal nk msok kelab ni pun dah dpt balik...:)

 
ngan bermodalkan RM100 tu dptlah pulangan yg memberangsangkan


(100 tu bkn skit... bykkan..tp dulu mmg tawakal jek bayo..alhamdulilah skang leh lepak2 minum kopi smbil berblog..berfesbuk..bertwit2..tgh tido pun leh dpt duit) ngeh3x 


Igtkan mmg xdpt apa2 dah dari Kelab Jutawan tu sbb giler lama x aktif...alih2 rini terkujattt OHMAIIII!!!ada email dr tuan tanah en. sujairi lah..biar betikkkkk ko...alhamdulilah terima kasih ngan rezeki yg Tuhan bagi..sgt2 membantulah Kelab Jutawan ni..iiii loikeeeee


  TANPA BUAT APA2 PUN DAPAT DUIT..GILER HAPE..SENANG BAANGAT NIH muahahahaha

   sape2 yang berminat tuk ketahui info psl Kelab Jutawan ni leh klik2 kat sidebar tu atau leh carik kat n3 aku yang dulu2 atau klik kat banner kt bwh ni.  




12 ulasan:

  1. Kaya le hang wok pasni..
    Jgn lupa kat awok ni yer..
    Pasing2 ler sikit..
    Wakakakkakak!!
    Wok, esok kali jadi g penang pagi awok berangkat..
    Blk hari jerk..
    Bak mai ler no phone..
    Camna nak koling2 no nya tarak.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak beb..esok bos suh mai koje sok dlm 1 2 hours aku kena spend kt ofis ada keje skit..xtaulah leh jpe ke x..papepun nti ko email no fon hang tu eh kat elly_syok007@yahoo.com

      Padam
  2. tahniah dikk
    dikk akak ada main business saham emas ..
    nak joint .. lagi lumayan ;)

    BalasPadam
  3. ace terang dgn lebih detail..xberapa nak faham lah..mcmana duit tu boleh masuk tanpa buat apa2?
    ce terang lg..;D

    kalau berminat nak juga masuk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. caner eh nak explain ni..aku bab explain2 ni fail..sat lagi x fhm jugak..g je register terus kat Kelab tu..kt situ ada info yg lebih hebat muahahaha

      hang berminat nti email kt elly_syok007@yahoo.com
      nti el explain detail ok...

      Padam
  4. apo lagi...
    g order macaron cikmin la...
    muahahahaha!!!

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...ado laie rejekinya tuh!

    BalasPadam
  6. cayalah beb...aku pun kekadang tingin tapi takut risiko....tapi kalau hang dah suksess ni mmg leh cayalaa....tahniah!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bestnye el dpt duit.... lumayan...

      Padam