Khamis, 16 Februari 2012

1K FOLLOWER SUDAH!!

1 ribu sudah!!!!

alhamdulilahhhhh


dulu ms jinak2 ngan blog ni hya kwn2 yg folow blog el

then xtau nak wat caner nak bg tambah folower tu

then baru tau psl blogwalking

lama2 semakin rmi plak yg folow

tp tabik spring pd bloger yg baru sebulan dlm blog dah dpt ribu riban folower

el ni aktif blog taun march 2009..ha rini feb 2012 (3 taun) baru cicah 1K folower


terima kasih byk2 yg folow blog el tu..

so disbbkan blog el ni dah cicah 1K folower

dah berhajat nak buat satu GA khas buat semua folower el

tgh dlm perancangan..insyallah bulan depan el akan umumkan

mmg xsabar nak wat GA ni sebenarnya..tgu folower 1K baru nak buat..ptt x?ekekeke

bila dh capai target 1K ni..mcm2 dah dlm palahotak ni nk bg kt korg adiah ape hehehe

xsabar nak sopin adiah tuk korg tu..ekekekeke...


terima kasih sekali lagi semua folower yg folow blog ciput el yg ntah hape ni

support korg sgt2 dihargai..yg silent reader (ade ke) yg linkkan blog ni pun 
thanks a lot jugak :)



xoxo :)


10 ulasan:

  1. ahahaah..sempat jgk tersenarai dlm seribu follower el..he3

    BalasPadam
  2. nak tunggu hangnya GA. tengok gak syarat2. mana tau aku tak qualified plak. buat la yg aku len join noh.

    BalasPadam
  3. Syabas beteeeeee..

    haku baru 500 beb.. blog lama aku lupe dh bape follower..

    BalasPadam
  4. tahniah dikkk !!!!

    keep on blogging ...
    x sabar nak tunggu GA el nie ;)

    BalasPadam
  5. Aku ciput je beb, maklumlaa x konsisten... Skejaptimbul, lamaaa tglam... Muahaha

    Congrates beb

    BalasPadam
  6. salam el..tahniah..dah 1000 followers..

    **maaf mama lambat dtg sini..mama down teruk aritu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya Allah mama...now mama ok ke
      hope mama xde pape eh..take care n get well soon

      Padam
  7. cayalah beb....tahniah...aku yg follower setia ni ada hadiah tak hehe

    BalasPadam