Rabu, 25 Januari 2012

Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway!!!!

ni GA yg ke2 tuk kali ni..muahahaha
sj nak join nak supot kwn2..then mnlah tau rezeki aku kan

kali ni nak join GA kt blog posh76 ish sape x kenal beliau..femes blogger ok
suka ngan blog beliau sbb mcm2 yg dia stori dr hal peribadi smpilah ke hatyai kahhhhhhh
bab pesen2 ni mmg TIP TOP dr hujung rmbut smpi hujung kaki...bkn itu sj...tips2 deko2 pun dia sllu bg...paling aku suka bila tiap kali dia g mkn2..siap dia bg ulasan pjg lebo...dr set menu smpilah customer service muahahahahaha...bab2 jalan2 tu toksah ckplah...seronok tgk dia stori mori bila mai mood holiday ngan Mr. Y...sape itu Mr. Y lalalalala
hey beb orgnya cantek jelita ok..hahahaha (agak2 puji2 ni ada peluang x dpt adiah GA tu)

skrg ni dok tgu dia dok stori psl makeover dia dr mgu lepas lagi dok tgu xabis2 lg..nak tgk full makeover beliau n dressing beliau ms kt annual dinner katanya..sj lah tu nak wat suspen...tp aku suka layout dia yg dulu..lg best...skrg layout blog ni cam x bape kick lah...lg2 kalo dia wat font pepel..lg aku xnpk sbb background dia pun pepel..lama2 aku pun nek pepel...kehkehkeh
sori posh ni ikhlas jujur nk komen jgn amek ati..lalalalala..lagi satu dia ada seko kucing yg giler hensem woooo...nak tau kenalah intai2 blog dia ok :)

sape2 nak join boleh klik SINI

aku nk tag sape eh ermmm KN kot hahahaha