Sabtu, 28 Januari 2012

Koperasi Wanita Sungai Nibong

julung2 kali aku dpt join meeting tuk Koperasi Wanita Cawangan Sungai Nibong ni..
aku adalah slh sorg ahli Coop situ
sllu kalo ada meting2 ke..aku x dpt join mslh derang suka sgt wat kt otel2..lg pun aku ada anak2 kecik..so mmg xde ms nak join2 ni..so rini dpt join sbb derang wat kt dlm kmpung..boleh aku larik kejap kuo ofis rini..tu pun semata2 bkn ape pun nak kenal2 org2 dlm koperasi dan yg paling utama..ape lagi mkn2 le..derang ada suh bw makanan sndiri kira cm potluk lah..hehehe aku ada wat kek gula hangus :) jgn main2 wooo Koperasi kpg kami ni ada main saham...hahahaha

aku lari kuo ofis kul 1030..tu
Cikgu Maryam perangkap Pengerusi Koperasi tgh bg ucapan

ngeeeee see npk x aku yg sengih mcm kerang wangi muahahaha

mil aku yg pki tudung itam tepi sekali..n sil baju belang biru

lama sgt pun deme ni bg ucapan mcm2 yg derang promote..bio asli lah..brgn 1Msia lah..product kecantikan lah..aku xleh lama2..sat lg org2 kt ofis tu carik aku lak..so aku tapau je lah food tu semua..hehehehehehe

tgh dok snap2 gmbo..ada akk tu kata..ha meh tangkap gambo akk pya puding....cantek wooo..ni puding pelangi..muahahaha..

ni kek gula hangus aku yg buat..beria2 nk buat smlm kahkahkahhh

popia goreng pun ado

kek pisang

polkodot apom dr UMNO cwng mn ntah

alana wif her bs..alana keriau2 sbb sil aku nak ambik dia..bila aku amek dia pun dok keriau lagi..almaklumlah xkenal kot..mama dia skrg kan makin cumel..dulu2 ni comot sokmo wakakaka

aku balik lunch td sj singgah kejap kt situ lagi..tgk2 org dah kemas2...then ada sesi urut2 muka..free lagi..aku malaih lah nak urut2..muka aku mmg dah berseri2..muahahaha

nilah kedai koperasi kt area kampung aku..dulu xde ape sgt..skrg ni dah makin maju
brgn 1Msia pun ado :)

mai mai terjah rmi2 :)