Jumaat, 13 Januari 2012

Kami Berdinnerkan NASI LEMAK DAUN PISANG...kamu org???

jenuh pikiaq nak msk pe tuk dinner...malaih beno nk msk...badan lak letih..nk mkn kt luo..pikir2 rugi plak..hehehehe..berdesummm idea mali..wat nasi lemak pun best ni..nasi lemak ni pun kira sng n cepat nk buat..xyah nak tgu lama2..
terlebih rajin plak gigih amek daun pisang kt blkg umah..
hahahaha nak ada bau skit nasi lemak tu
nasi dah tanak..bau lemak2 tu berahi sggh...mana xnya..jiran sblh dok kata..woii masak nasi lemak ke tu..cam tau2 je eh bau nasi lemak hahahahaha...
tgh dok tanak nasi..goreng ikan bilis...telur..kacang n papadom..jdlah menu dinner kami yg simple tapi perghhh membuka selera...:)

kali ni aku taruh potongan bwg byk dlm sambal tumis kasi manis bwg tu ada...sedapppppppp tul..kalolah dpt bukak gerai mkn..jual nasi lemak pun ok..hehehe

apa dinner kamu org rini?