Khamis, 26 Januari 2012

Hari Itu Kami Pergi BUKIT BENDERA

ahad lepas famili aku ada attend kenduri kt Kangar...mak abah abg n adek2 semua ikut sekali..so pas kenduri tu derang stay 1mlm kt Penang..banjer derang mkn ikan bakaq kt Nurul Ikan Bakar yg femes deamor tu..then esoknya tu lah kami bw deme nek Bukit Bendera..mak abah n famili abg dah balik kpg sbb ada hal...tggl adek2 aku dr kl tu jek..xde ape sgt kt Bukit Bendera tu...kami smpi sn byk yg tgh renovate...adalah satu kete kecik leh bw pusing2 bukit tu kena bayo RM30...kami x amek..malaih lgpun rmi sgt org..n cuaca smakin hot..then ada pertunjukan ular..ada taman bunga...atas bukit tu gak ada balai polis dibina 1929..org rmi kt sini sbb nk tgk Penang View sahaja..yg lain2 xde ape pun..:)

Tiket Masuk : Dewasa RM8 Kanak2 RM4


aku wif adek2

line up pls kita nak nek tren ni anak2..baju pink tu anak2 abg..abg tggl deme ni ngan adek2 akujom nek tren..tren ni sgt2 laju compare tren dulu giler lambat cam siput ok...tren ni dlm 5min dh smpi atas...sgt cool heyyy
view dr dlm tren

dh smpi atas Bukit Bendera...xsngka lak time kami dtg dlm kul 11 lebih tu cuaca sgt sejuk..cam dok kt genting/cameron plak...

kt atas ni leh npk view pulau pinang...see leh npk penang bridge OHSEM ok

syok gak rmi anak cam ni..hahaha
selama en. od idup ni ni 1st time beliau jejak kaki kt Bukit Bendera..apadaa
alana cumel...mama yg cumel jugak...nak gak tuh muahahaha

felin2 kt korea bolehhhh???jeling kt eb :)
luv this pic
pes yaw!!!