Khamis, 19 Januari 2012

CEPAT..LAMBAT..REZEKI MASING2

nak story skit lah psl bila dah berumahtangga..so apakah soalan yg sllu korg dgr????ofkoslah..dah ada isi ke?kenapa eh soklan itu yg harus kita dgr...ok ok fine..mmglah bila dah kawin...nak dpt anak..if kalo xde rezeki lagi...takan lah nak berulangggggggggggggg tya mende yg sm..ko x kisah ke perasaan org tu..sian lah kat dia..stress OK...mayb dia dah cuba sedaya upaya..tp lom ada rezeki..nak wat cam mn..tp ada org plak bunting pelamin..tu semua rezeki masing2..tp masih ada jugak org skrg ni x OPEN lagi eh...kot2 mnlah tau org tu ada problem dalaman ke..yg penting kita faham keadaan dia..jgnlah tiap kali ko jpe dia..ko chat ngan dia..ko YM dia..xabis2 dok tya KO BILA LAGI..adoiiiiiiiiiiii kdg2 leh membawa jiwa tertekan OK..mslh dgn keluarga mertua..dan boleh menyebabkan rumahtangga bergelok..yelah isteri mn xsedih bila xdpt peknen waktu terdekat..riso pun ado..tp nape eh semua ni jd BEBAN pd pihak isteri...nape bila isu ni timbul xde lak org nak ungkit2 psl pihak SUAMI..adakah ini hanya tggjwb ISTERI SJ..SSB DIA YG BOLEH MENGANDUNG..eh come on lah ni KERJASAMA ok..wakakaka...
mcm aku dulu..xde nak bunting2 pelamin..amek ms jugak..tp hati dok perasan eh eh ni sure bunting pelamin..jgn perasaan la el...aje kerjasama jek..ko jerit ketakutan..ok ok ms tu x reti ape2 lahhhhhh muahahahaha..tp tu lah nak dpt anak 1st tu kena tgu 8bln..dlm ms 8bln tu mcm2 yg org dok kata..bila nak ada isi?eh wife ko x peknen lg ke?mil lak dok tya..ada sakit2 lagi ke..ada dtg bln lg ke?adoii mak aku x nah tya semua tu..aku yg tensen dok mengadu kat mak..mak leh kata sabar lah baru lagi..kot ye pun tgu lah setahun 2...hahahahaha mak mmg COOL...tp bila peknen sllu..depa lak takut...jarak2 ler el...hahahah ha bila x peknen ko sibuk2..bila aku sllu peknen...suh aku slow2 plak..ayoyoyoyoy manusia..mcm2 hal lah...nama pun manusa daaa..
oklah pd yg belum lagi dpt zuriat...lantak pi lah org nak kata...janji kita hepi bahagia
rancang pelan2..dah kalo rs mampu buatlah yg terbaek jpe pakar ke kan
pada yg dah lama menunggu zuriat dan tetiba ada zuriat..ribu2 lemon tahniah ye..
aii tumpang hepi...:)
yg ada anak 1..2..3..12..syukur pada rezeki yg Allah beri..
xpelah kalo ada anak sorg ke 2 ke..rezeki masing2 kan...
ALL THE BEST FOR UOLZ ngeh3