Rabu, 11 Januari 2012

Alkisah Kasutku

rini nak cite psl kasut
ekceli dh lama x menyopin kasut ni
n kasut pun skrg dah tggl 1 2 pasang jek..tu pun snickers ngan kasut wedges...
yg malang sekali pi ofis pki selipar buruk jek..percaya x???
selipar tu lah yg ke hulu ke hilir sbb selesa..cepat..
aku ni jenis x reti nak simpan/jaga kasut elok2..main humban mn2...then kasut pun jd rosak
mnlah en. od x marah..huhuhuhu

oklah oklahhhh..pasni nk jaga kasut elok2...xmo arrr kejap2 humban..ntah mn2 letak..x sayang kasut ke?hehehehe..last 2weeks adalah sopin kasut..ni kasut nak g opis/function/kuo jln2..xmo arrr pki selipar buruk tu lagi..malu tahu..:)

sib bek lah ritu ada Mega Sales kan..rege asal 2psg 120..just bayar tuk 1psg sj..murah bukan :)
nak beli Clark Keith tu xmampu..tp kasut2 kt situ sgt2 stylo
pi lah terjah kt Vincci...sib bek lah ada kasut yg berkenan citarasa..sbb sllu kt Vincci tu
ssh nak dpt yg berkenan dhati...

hat ni kasut high heel aku beli kt Nose...mmg nk cari peten cam ni..nilah kasut 1st yg beli taun lepas time raya...kasut cam ni sllu pki nk g opis/function sj..kalo sj2 nak pki jln2 sorrylah..ngan anak2 x berkejo nti muahahaha

ni plak kasut wedges Vincci...sgt2 cumel...ada kaler itam n beige...rembat beige

ni plak en. od yg pilih...Vincci flat..taun ni suka sgt ngan kaler ijo...hehehe
ermmm agak2 nak pangkah yg ijo gak ke..muahahahaha

ermm rs xcukup lah..nti nak beli lg..en. od tulun bayar ye...hehehe
nak beli sandle plak..sng nk pi jln2..main sarung sj..nak kejo anak2 pun bolehhh

nota bijik: td antar abg danish g skul..ada sorg pompuan tu kata..adik msok kelas mn?
gulp!!!!ni bkn adik..ni anak ni..laaa igtkan adik ngan kakak tadi..sorilah eh..ish xpe..mmg cam tu...kata mama danish yg senyum mcm kerang xbusuk dalam hati ada bunga2 muahahaha