Rabu, 25 Januari 2012

Alana Sudah Boleh Berjalan @ her 9month++ Congrat Dear

alhamdulilah x sngka umur 9bln++
Nur Alana Delisha dah boleh berjalan start mgu lepas
mggu ni kira dah expert jalan..hahahah tahniah buat anakanda alana yg bucuk pet tu..kehkehkehkeh
dulu ms time abg danish pun time 9bln jugak dah boleh jalan...kakak dia pulak arwen ms umo 11bln...hepi for u dear..seronok tgk dia jln terkedek2 tu..
ms abg dan kakak dia...kami bg depa dok dlm walker so bg depa leh biasa2kan tuk berjalan guna walker tu..tuk alana plak kami ada belikan walker 2nd (walker lama dah hancuss)..tp alana xmo dok dlm tu pulakkk..bila kita letak dia dlm tu dia leh keriau2..n boleh panjat kuo..mn x geram itu budak tgk abg kakak dia main2..dia pun nak main2 gak dr dok terperok dlm walker tu..so walker tu kami letak dlm stor je lah tgu next generation muahahahaha

jom saksikan detik2 beliau ngan seronoknya dpt berjalan..satu umah kalo boleh dia nak round2 heheheheh comel!



Uploaded with ImageShack.us





Uploaded with ImageShack.us